Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 26 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-26Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 26 difuzat de Kanal D in data de 16 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Indurerata de moartea fiului ei, Meryem o considera pe Elif responsabila de disparitia lui Kerem si pune la cale o strategie cumplita. Aceasta isi doreste sa o vada pe Elif suferind pentru moartea copilului ce urma sa il aduca pe lume in curand.

Planul diabolic pus la cale de Kerem pentru uciderea unchiului sau se intoarce impotriva lui, deoarece asasinul platit de el greseste tinta si intentioneaza sa o ucida pe Elif. Disperat, Kerem sare sa o apere pe femeia de care era indragostit, riscandu-si propria viata. Tanarul este grav ranit si pierde lupta pe masa de operatie. Intreaga familie Yorukhan este devastata de pierderea lui Kerem. Meryem se prabuseste de durerea pricinuita de moartea fiului ei si, ingrozita, ii cere socoteala lui Elif, considerand-o vinovata de intregul lor dezastru.

Daramat de suferinta, Kahraman este prins intre cele doua tabere si incearca sa aplaneze conflictul. Desi trece prin cele mai crunte momente, din cauza pierderii lui Kerem, pe care il iubea ca pe propriul sau fiu, Kahraman isi sustine pe de o parte familia si pe de alta parte iubita. Acesta ii promite surorii sale ca va face investigatii pentru a descoperi criminalul nepotului sau.

Destinul lui Elif capata o noua intorsatura, deoarece aceasta suporta cu greu situatia de cosmar. Tanara se afla la un pas sa nasca prematur, insa nu spune nimanui despre starea sa precara de sanatate.

Pe de alta parte, Kiymet se confrunta cu reprosurile fiicei sale, care o acuza ca a adus-o la conac pe Elif si odata cu ea s-au abatut toate catastrofele asupra lor. Indurerata, batrana isi doreste sa remedieze situatia tensionata din familia sa si merge la Sultan pentru a-i propune sa plece definitiv din Istanbul, impreuna cu fiicele sale.

Kahraman afla cateva indicii care il conduc catre descoperirea asasinului lui Kerem. Acesta constata cu stupoare ca intregul dezastru a plecat de la planul diabolic pus la cale chiar de nepotul lui.

In acest timp, Elif se confrunta cu furia dezlantuita a lui Meryem, care planuise sa ii faca viata un calvar celei pe care o considera vinovata de moartea fiului ei. Acuzatiile grave facute de Meryem cad ca un trasnet asupra lui Elif, care se prabuseste, acuzand durerile nasterii.

 

Sursa: Kanal D

Add comment