Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 24 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-24Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 24 difuzat de Kanal D in data de 14 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00

Kahraman descopera locul in care urmeaza sa se casatoreasca Elif si Kerem, si spera ca va putea impiedica nunta acestora. Barbatul o surprinde pe Elif asteptand ingandurata evenimentul si ii impartaseste sentimentele sale.

Cei doi se lasa prada trairilor, insa Elif redevine rationala si il alunga pe Kahraman spunandu-i ca nu mai are incredere in vorbele lui si ca o relatie intre ei este imposibila in conditiile actuale.

Kahraman se vede nevoit sa plece, dar nu inainte de a o indemna pe Elif sa mai reflecte asupra deciziilor sale pripite si sa puna capat falsei relatii cu Kerem. Bulversata de spusele barbatului iubit, tanara cade pe ganduri si se vede nevoita sa dicute cu Kerem, care isi face aparitia, mai entuzismat ca niciodata. Elif realizeaza ca nu poate renunta la dragostea puternica pentru Kahraman si gaseste puterea de a-i inapoia lui Kerem inelul de logodna si de a-i spune ca nu se poate casatori cu el. Profund dezamagit de reactia lui Elif, Kerem ii reproseaza ca i-a inselat asteptarile si ca nu si-a respectat promisiunea facuta.

In acest timp, Elif se indrepta spre noua casa a lui Kahraman. Cei doi incep sa discute despre evenimentele care le-au marcat viata in ultima vreme, dar si despre sentimentele care ii unesc din ce in ce mai mult. Kahraman o convinge pe Elif ca are ganduri serioase in ceea ce-o priveste pe ea si pe copilul lor si isi fac planuri pentru a cladi cat mai curand o familie fericita.

Cei doi indragostiti decid sa isi anunte fiecare familia de faptul ca se vor casatori imediat ce se va pronunta divortul de Defne. Pe de o parte, Elif poarta o discutie tensionata cu mama ei care isi reafirma dezaprobarea pentru relatia fiicei sale cu boierul Kahraman, care era casatorit. Pe de alta parte, la conac, anuntul lui Kahraman ca s-a indragostit de Elif provoaca tacere. Nimeni nu intelege cum s-a putut intampla acest lucru insa Kahraman nu pare a fi dispus sa duca mai departe o discutie pe aceasta tema.

De altfel, Kahraman isi suna imediat avocatul si ii cere acestuia sa inceapa demersurile pentru a divorta de Defne. Apoi, alege sa mearga la Kiymet care era gazduita de o prietena, dupa ce parasise conacul, pentru a-i povesti despre noua sa relatie.

Chiar daca nimeni din familia Yorukhan nu vedea cu ochi buni o separare a lui Kahraman de Defne si o eventuala casatorie cu Elif, singurul care ii cere socoteala in mod direct este Kerem, care pare a fi mai razvratit ca niciodata.

In tot acest timp, Defne trece prin momente cumplite, realizand ca mariajul ei a ajuns la final. Disperata, aceasta se afla la un pas de a recurge la un gest extrem, dorindu-si sa o ucida pe Elif, insa este oprita la timp de mama sa, care ii propune o strategie pentru a-si recupera sotul.

In ziua procesului de divort, Kahraman si Defne se reintalnesc in sala de judecata, unde urma sa li se pronunte despartirea. La un moment dat, Defne solicita judecatorului o pauza inainte de pronuntarea deciziei, pentru a discuta cu sotul ei. Aceasta isi pune in aplicare noua intriga pusa la cale impreuna cu mama sa si ii transmite o veste socanta lui Kahraman.

 

 

Sursa: kanal D

Add comment