Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 21 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-21Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 21, difuzat de Kanal D in data de 9 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Inspaimantata de masurile luate de Kiymet pentru a-si proteja nepotul, Elif incearca sa gaseasca o solutie pentru a nu-si pierde copilul dupa nastere. Disperata, tanara ia o hotarare importanta care avea sa ii schimbe din nou destinul.

Dezamagit de atitudinea distanta a lui Elif, Kahraman incearca sa descopere ce anume a determinat-o sa il respinga cu inversunare. Acesta o duce in casa in care urma sa locuiasca impreuna cu familia ei, sperand ca tanara va ceda presiunii si va marturisi ce anume a tulburat-o. Insa totul este in zadar deoarece tanara isi mentine cu fermitate pozitia si ignora din nou declaratiile de iubire ale barbatului.

Indurerata, Elif ii cere lui Kahraman sa nu o mai caute niciodata si ii promite ca ii va ceda copilul dupa nastere, conform intelegerii facute.

Pe de alta parte, Kerem profita de vulnerabilitatea lui Elif si incearca sa se apropie de aceasta, propunandu-i sa devina sotia lui pentru a-si proteja copilul. Socata de solutia lui Kerem, Elif il refuza categoric, insa la insistentele acestuia, accepta sa devina asociati si sa demareze impreuna o afacere: o cafenea.

Intre timp, Defne pune la cale un joc pentru a incerca sa il recucereasca pe Kahraman, insa fara sorti de izbanda, deoarece barbatul este concentrat pe problemele aparute in relatia sa cu Elif si refuza orice incercare initiata de sotia sa.

Pe de alta parte, Maksut descopera unde se afla Elif si merge sa ii ofere sprijinul sau, insa totul ia o intorsatura neasteptata pentru el, deoarece tanara este ingrozita de prezenta acestuia si il ameninta cu un cutit, cerandu-i sa nu o mai caute.

Eif primeste o noua lovitura, deoarece este vizitata de Kiymet, care o informeaza ca detine un act important care atesta ca dupa nastere trebuie sa cedeze copilul familiei Yorukhan, fara sa se impotriveasca.

Daramata de spusele batranei, Elif trece prin momente de groaza si se vede nevoita sa ia o hotarare radicala.

 

Sursa: Kanal D

Add comment