Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 20 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-20Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 20, difuzat de Kanal D in data de 8 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dezamagita de scenariul sumbru transmis de Defne, Elif refuza propunerea lui Kahraman si ia o hotarare radicala pentru viitorul copilului ei.

Marturisirile neasteptate ale lui Defne au socat-o pe Elif, care isi pierde increderea in Kahraman. Aceasta refuza sa asculte declaratiile de dragoste ale acestuia, crezand cu tarie ca este mintita si ca totul este doar un plan bine ticluit, asa cum ii spusese Defne. Dezamagit de atitudinea adoptata de mama copilului sau, Kahraman incearca din rasputeri sa afla ce anume o impiedica sa isi recunoasca si ea sentimentele.

Pe de alta parte, Elif isi mentine pozitia ferma si refuza orice legatura cu barbatul care o sprijinise in tot acest timp. Constientizand importanta faptului ca este mama copilului pe care il poarta in pantece, aceasta ia o decizie importanta pentru viitorul fiului ei, si se retrage din calea familiei Yorukhan.

In cele din urma, Kahraman realizeaza ca Elif si-a schimbat atitudinea din cauza interventiei lui Defne, care isi dorea sa ii impiedice sa formeze un cuplu. Insa barbatul ii pierde urma tinerei si demareaza un amplu proces de cautare, sperand ca o gasi si ii va cere sa ii spuna adevarul.

Intre timp, Kerem descopera locul in care se afla Elif si merge sa o intalneasca, pentru a incerca sa se apropie din nou de aceasta. Kahraman intelege ca nepotul lui ii ascunde detalii despre Elif si isi manifesta gelozia fata de acesta in mod violent, spre surprinderea intregii familii.

Dupa multe cautari, Kahraman reuseste sa descopere locul in care se ascundea Elif si merge sa ii ceara explicatii pentru comportamentul adoptat.

 

Sursa: Kanal D

Add comment