Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 2 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 2 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul2
Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 2, difuzat de Kanal D in data de 13 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Elif este urmarita de Maksut, fostul ei logodnic, care nu intelge ce anume i se intampla acesteia. Dornic sa-i recastige inima lui Elif, barbatul pune la cale rapirea acesteia. Afland ca tanara care ii poarta in pantec copilul este in pericol, Kahraman vine in ajutorul acesteia, riscandu-si viata pentru a o salva.ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-ep2

Bulversat de identitatea mamei surogat, Kahraman incearca sa se impace cu gandul ca tanara aparuta recent in viata lor, ii va ajuta sa isi vada visul implinit. Insa in acelasi timp este nevoit sa infrunte starile depresive ale sotiei sale, care este chinuita de cosmaruri.

Pe de alta parte, Elif trece prin momente de groaza, gandindu-se la transformarile pe care le va suferi si la modul in care va trebui sa ii dezvaluie mamei sale adevarul despre intelegerea facuta cu familia Yorukhan, pentru bani.

Izolata intr-o casa secreta, Elif incearca din rasputeri sa fuga, pentru a-si vizita mama la inchisoare si sora la spital, insa este rapid descoperita de Kahraman, care o readuce in casa pe care i-o oferise mama lui. Disperata, Elif ii marturiseste acestuia despre intelegerea facuta cu Kiymet si motivul care a determinat-o sa accepte. Profund marcat de suferinta tinerei, Kahraman ii cere socoteala mamei sale pentru faptul ca a profitat de situatia precara a tinerei pentru a-si implini visul de a deveni bunica.

Nerabdatoare sa afle rezultatul analizalor lui Elif, Kiymet o insoteste la spital, unde descopera ca in sfarsit, va veni pe lume un mostenitor pentru familia sa. Mai fericita ca niciodata, batrana raspandeste vestea cea mare intregii sale familii pentru a se bucura impreuna de miracolul mult asteptat.

Pe de alta parte, Elif este atacata de fostul ei logodnic, Maksut, care o rapeste din casa in care locuia aceasta, crezand ca astfel va reusi sa o convinga sa accepte cererea lui in casatorie. İntre timp, Kahraman afla despre rapirea lui Elif si incearca sa descopere locul in care fusese sechestrata. Acesta il surprinde pe Maksut amenintand-o cu o arma pe Elif si sare in ajutorul acesteia, riscandu-si propria viata pentru cea care ii purta in pantec copilul.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *