Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 19 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-19Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 19, difuzat de Kanal D in data de 7 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Cu sufletul inveninat de gelozie, Defne ii dezvaluie lui Elif ca ea este mama copilului pe care il poarta in pantec si ca totul a fost un plan gandit de Kahraman, care ii va lua copilul imediat dupa nastere.

Problemele de sanatate ale lui Kahraman au avut darul de a-l apropia si mai mult pe acesta de Elif in contextul in care casnicia sa cu Defne era deja incheiata.

Kahraman incepe sa constientizeze tot mai mult sentimentele fata de Elif. Influentat si de faptul ca Elif era adevarata mama biologica a copilului sau nenascut, Kahraman se gandeste chiar sa o ceara in casatorie dupa ce s-ar pronunta divortul dintre el si Defne.

Pe de alta parte, Defne face presiuni asupra lui Kiymet, mama lui Kahraman careia ii impune sa gaseasca cea mai buna solutie de a-l indeparta pe fiul ei de Elif, in caz contrar amenintand-o ca va face cunoscut tuturor faptul ca Yakup este doar copilul lui Ziya nu si al lui Kiymet.

Posibila relatie dintre Kahraman si Elif este insa de neacceptat pentru Defne care pare sa gaseasca cea mai buna cale de a-i desparti si implicit de a-si pastra casnicia. Aceasta ii marturiseste lui Elif ca ea este mama copilului pe care il poarta in pantec si ca povestea mamei surogat a fost pusa la cale de Kahraman care si-a dorit ca totul sa ramana un secret pana la nasterea copilului si apoi i-l va lua.

Daramata de vestea primita, Elif decide sa il infrunte pe Kahraman pentru a-i reprosa ca i-a ascuns adevarul despre copilul purtat in pantec, insa barbatul este mai hotarat ca niciodata sa ii vorbeasca deschis si sa ii impartaseasca dragostea sa. Tanara este socata de marturisirea lui Kahraman si ia o decizie surprinzatoare…

 

Sursa: Kanal D

Add comment