Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 18 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-18Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 18, difuzat de Kanal D in data de 4 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Maksut pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Defne, pentru ca nu si-a atins scopul si divulga totul despre intelegerea lor. Cea care descopera adevarul este Kiymet, care decide sa o pedepseasca pe Defne pentru faptul ca a fost la un pas sa ii ucida fiul.

In timpul altercatiei dintre Maksut si Kerem, isi face aparitia Kahraman care, fara sa stea pe ganduri sare in ajutorul nepotului sau, aparandu-l cu propriul trup. Ranit grav, barbatul trece prin momente cumplite, fiind la un pas sa isi piarda viata.

Disperata, Elif sufera enorm pentru Kahraman, simtindu-se neputincioasa fata de omul care o sprijinise mereu. Ea este blamata de toata familia acestuia pentru dezastrul produs. Tanara incearca sa reziste presiunilor din jur si se invinovateste pentru suferinta lui Kahraman, considerand ca ea i-a starnit furia lui Maksut.

Dupa o lunga asteptare, Kahraman isi revine si vrea sa o vada pe Elif, pentru a se asigura ca aceasta este nevatamata.Barbatul realizeaza cat de mult s-a apropiat de Elif si decide sa  ii marturiseasca cine este adevarata mama a copilului sau. Defne este ingenunchiata de gelozie si isi promite ca se va razbuna pe toti cei care au contribuit la destramarea casniciei sale.

Intre timp, Maksut ii trimite lui Kahraman dovada ca cea care a provocat incidentul nefericit a fost chiar propria lui sotie. Insa dovada ajunge in mainile lui Kiymet, care este socata sa descopere ca nora sa a pricinuit altercatia in urma careia fiul ei a fost la un pas de moarte. Ingrozita, batrana ia o decizie radicala impotriva lui Defne, fiind mai hotarata ca niciodata sa o pedepseasca.

 

Sursa: Kanal D

Add comment