Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 17 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-17Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 17, difuzat de Kanal D in data de 3 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In ciuda eforturilor lui Kahraman de a o proteja pe Elif de pornirile malefice ale lui Maksut, acesta continua sa faca presiuni asupra lui Defne si descopera astfel locul in care se afla tanara. Acesta este mai hotarat ca niciodata sa o recastige pe Elif cu orice pret si recurge la un gest extrem.

Afland despre modul in care ramasese insarcinata fiica sa, Sultan sufera o cadere nervoasa si merge sa ii ceara socoteala lui Kahraman pentru intelegerea bizara facuta cu Elif. Inspaimanat de atitudinea femeii, Kahraman incearca sa o calmeze explicandu-i ca fiica ei nu este deloc vinovata si ca totul s-a intamplat din dorinta arzatoare a parintilor lui de a avea un nepot cu orice pret. Barbatul i-a promis solemn ca o va sprijini pe Elif pe toata durata sarcinii si ca o va proteja mereu.

In tot acest timp, Defne dezaproba comportamentul sotului ei, reprosandu-i ca se implica prea mult in viata lui Elif. Aceasta afla cu stupoare ca sarcina rivalei sale exista inca si, realizand ca a fost mintita, decide sa plece de la conac. Constientizand ca plecarea sa reprezinta sfarsitul casniciei sale, Defne comploteaza cu Maksut impotriva lui Elif.

Fara sa stea pe ganduri, Maksut merge sa o intalneasca pe Elif, pentru a incerca sa ii recastige inima. In timp ce aceasta primea vizita lui Kerem, isi face aparitia Maksut si intre cei doi se isca o disputa. Elif incearca sa il salveze pe Kerem, insa il raneste grav pe Maksut.

Kahraman afla despre pericolul in care s-a aflat Elif si ajunge intr-un suflet la ea.

Presimtind un nou pericol, Kahraman o duce pe Elif intr-un loc sigur, pentru a o proteja de Maksut, insa Defne intervine din nou, sub impulsul geloziei, indemnandu-l pe Maksut sa actioneze. Barbatul o cauta pe Elif, insa se confrunta cu rivalul sau Kahraman, care o protejeaza pe Elif cu propria sa viata.

 

Sursa: Kanal D

Add comment