Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 16 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-16Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 16, difuzat de Kanal D in data de 2 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Demersurile lui Defne impotriva lui Elif starnesc furia lui Kiymet, care decide sa nu mai acopere greselile din trecut ale nurorii sale. Batrana ii dezvaluie fiului ei totul despre tentativa de ucidere pusa la cale de Defne impotriva copilului lui Elif. Vestea cade ca un trasnet asupra lui Kahraman, care ii cere socoteala sotiei sale.

Dupa ce descopera detaliile uluitoare din viata lui Elif, Sultan interpreteaza gresit totul si isi reneaga fiica. Dezamagita de cele auzite, femeia refuza sa asculte explicatiile lui Elif si decide sa plece impreuna cu Nazli, fara sa ii pese de regretele fiicei sale.

Kahraman ajunge la timp pentru a o sustine pe Elif sa treaca peste momentele critice provocate de abandonul mamei sale. Acesta ii promite ca o va ajuta sa le gaseasca pe mama si pe sora sa si ii va explica acesteia ca fiica sa este nevinovata.

Pe de alta parte, Nazli incearca sa isi convinga mama de nevinovatia lui Elif, explicandu-i situatia in care se afla sora sa, insa toate eforturile sunt in zadar deoarece femeia refuza sa creada spusele fiicei sale, acuzand-o in continuare ca a distrus onoarea familiei sale, fiind amanta unui barbat casatorit.

Kahraman realizeaza ca toata suferinta lui Elif fusese provocata de sotia lui, care, din cauza geloziei a recurs la actiuni marsave. Barbatul ii reproseaza lui Defne ca i-a distrus familia lui Elif, indepartand-o de mama si o sfatuieste sa remedieze situatia, pentru ca in caz contrar ea va fi cea parasita. Daramata de atitudinea distanta a sotului ei, Defne recurge la un alt plan de atac impotriva lui Elif, apeland la Maksut.

Pe de alta parte, Kiymet descopera ca nepotul ei nu a fost avortat si decide sa o pedepseasca pe Defne pentru demersurile acesteia impotriva lui Elif, propunandu-si sa isi apere nepotul cu orice pret. Mai hotarata ca niciodata sa se razbune, Kiymet ii dezvaluie fiului ei despre tentativa de ucidere planuita de Defne impotriva nepotului ei. Socat de vestea primita, barbatul ia o decizie radicala impotriva sotiei sale.

 

Sursa: Kanal D

Add comment