Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 15 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-15Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 15, difuzat de Kanal D in data de 1 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Elif este vazuta de mama sa, in prezenta lui Kahraman si banuieste ca aceasta si-a pierdut onoarea si are o relatie cu un barbat casatorit. Dupa multe investigatii, femeia descopera un detaliu cutremurator despre viata fiicei sale si decide sa o pedepseasca.

Elif este surprinsa sa isi vada mama in libertate mai devreme decat se astepta, chiar in momentul in care Kahraman o condusese acasa dupa cina luata impreuna. Socata, femeia ii cere socoteala fiicei sale, intreband-o de ce se afla inca in preajma unui barbat casatorit. Elif incearca sa ii distraga atentia mamei sale, convingand-o sa nu interpreteze gresit ceea ce a vazut.

Pe de alta parte, Elif traieste clipe de groaza la gandul ca mama sa ar putea descoperi ca este insarcinata, ceea ce ar fi starnit furia femeii, care nu ar intelege niciodata adevaratul motiv al sarcinii.

Intre timp, Defne afla de escapadele sotului ei cu Elif si de cadoul pe care acesta i l-a facut tinerei de curand si decide sa mearga sa o infrunte pe Elif. Considerand ca este o rivala de temut, Defne trece la amenintari, impunandu-i acesteia sa iasa din viata lui Kahraman pentru totdeauna si sa nu le distruga casnicia.

Kahraman ignora avertizarile sotiei sale si continua sa se vada cu Elif, invocand motivul sarcinii. Profitand de sfatul medicului, barbatul o duce intr-o excursie la munte, pentru a se bucura impreuna de natura. Insa Defne descopera ca sotul ei a mintit-o din nou si recurge la un gest extrem. Aceasta este hotarata sa o pedepseasca pe Elif si merge sa ii marturiseasca totul mamei acesteia.

Dupa discutia avuta cu Defne, lui Sultan ii sunt confirmate banuielile si incepe sa caute dovezi in camera fiicei sale. Femeia gaseste jurnalul lui Elif, in care descopera detalii cutremuratoare despre faptele fiicei sale. Profund dezamagita de comportamentul lui Elif, in care avea deplina incredere, Sultan ii reproseaza faptul ca este insarcinata cu un barbat casatorit, in ciuda principiilor primite in familia sa si recurge la  o pedeapsa crunta.

 

Sursa: Kanal D

Add comment