Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 14 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 14 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-14Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 14, difuzat de Kanal D in data de 31 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Elif incalca conditia impusa de Kiymet, hotarand sa pastreze copilul, fara acordul batranei. Dezamagit de gestul mamei sale, Kahraman ia, alaturi de Elif, o decizie importanta pentru fiul sau, care le va schimba destinele pentru totdeauna.

Afland despre decizia mamei sale, de a curma viata copilului sau nenascut, Kahraman merge intr-un suflet la spital pentru a impiedica tragedia. Acesta o gaseste pe Elif, stand ingandurata in fata spitalului si crede ca visul lui s-a naruit. Elif ii marturiseste ca nu s-a indurat sa renunte la sarcina si a hotarat sa ignore ordinul lui Kiymet.

Mai fericit ca niciodata, Kahraman ii este recunoscator lui Elif pentru gestul ei maret si, impreuna decid ca acesta sa ramana secretul lor. Kahraman ii promite solemn tinerei ca nu va renunta niciodata la fiul lui si o va sprijini neconditionat pe toata durata sarcinii. Acesta este decis sa ii ceara socoteala mamei sale, care luase cea mai cruda hotarare fara sa il consulte. Dezamagit, barbatul ii spune raspicat sa nu il mai considere fiul ei si sa nu se mai implice in viata lui.

Pe de alta parte, Ziya ii reproseaza sotiei sale ca a ales sa sacrifice viata nepotului lor nevinovat, pentru a remedia greselile facute. Batranul se indeparteaza si mai mult de Kiymet determinand-o sa regrete pacatul comis. Daramata de atitudinea sotului ei si de reprosurile lui Kahraman, Kiymet ii marturiseste totul lui Defne, asteptand recunostinta din partea acesteia.

In vreme ce Kahraman simuleaza ca sufera pentru moartea fiului sau, afisand o atitudine trista, pentru a pastra secretul sau si al lui Elif, Defne jubileaza la vestea primita si capata din nou incredere in casnicia sa, planuid sa isi reia in serios rolul de sotie devotata si sa il recucereasca pe Kahraman.

Intre timp, Elif se confrunta cu reactia surorii sale, care afla despre sarcina si ii reproseaza gestul facut. Nazli refuza sa asculte explicatiile surorii sale si fuge de acasa, in semn de protest. Elif ii cere ajutor lui Kahraman, care o gaseste pe strada pe tanara si ii explica situatia.

Incercarile dificile ale vietii ii apropie din ce in ce mai mult pe Kahraman si Elif. Afland de ziua de nastere a  acesteia, Kahraman ii pregateste o surpriza, sub pretextul de a-i multumi pentru tot ceea ce a facut ea. Insa acestia sunt surprinsi impreuna de Sultan, mama lui Elif, care reuseste sa iasa de la inchisoare mai devreme de data stabilita…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *