Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 13 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 13 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-13Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 13, difuzat de Kanal D in data de 28 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Vestea despre sarcina lui Elif bulverseaza intreaga familie Yorukhan, si provoaca multe schimbari in viata tuturor. Vazandu-si planul esuat, Kiymet lupta sa restabileasca ordinea in cadrul familiei sale si ia o decizie categorica in privinta sarcinii lui Elif.

Gestul lui Defne de a incerca sa isi puna capat zilelor din gelozie, ii schimba lui Kahraman perceptia asupra casniciei sale. Inspaimantat de starea critica a sotiei sale, barbatul decide sa ii fie alaturi si sa o ajute sa depaseasca momentele de depresie in care se adancise din cauza ultimelor evenimente.

Intre timp, secretul despre sarcina lui Elif, este scos la iveala de Yakup care aflase totul de la sotia sa si nu se poate abtine sa nu ii marturiseasca si tatalui sau, pentru a-l face pe Kahraman sa decada in ochii batranului. Daramat de vestea crunta ca nu exista de fapt niciun nepot, Ziya ii reproseaza sotiei sale ca a fost mintit in tot acest timp si hotareste sa isi paraseasca familia, spre surprinderea tuturor.

Pe de alta parte, Kiymet incearca sa isi convinga sotul sa revina la carma familiei, insa batranul este mai hotarat ca niciodata sa pastreze distanta fata de toti cei care il mintisera si refuza sa asculte explicatiile femeii. Nici Kahraman nu se lasa mai prejos si isi ia inima in dinti pentru a-si indupleca tatal. In cele din urma batranul accepta sa revina in mijlocul familiei sale, insa dezvaluirile facute de Kahraman in prezenta tuturor rudelor, il determina pe Ziya sa isi exprime nemultumirea fata de fapta grava premeditata de Kiymet.

Atitudinea distanta adoptata de sotul ei o determina pe Kiymet sa ia o decizie radicala in privinta sarcinii lui Elif, pentru a incheia sirul minciunilor care o adusesera in pragul disperarii. Fara sa se consulte cu fiul ei, batrana merge la Elif, convinsa ca de aceasta data actioneaza in favoarea tuturor si ii cere tinerei sa renunte la sarcina deoarece planurile sale au esuat si isi doreste sa restabileasca linistea in familia sa. Socata de hotararea lui Kiymet, Elif se vede nevoita sa faca cea mai dificila alegere din viata sa…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *