Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 12 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 12 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-12Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 12, difuzat de Kanal D in data de 27 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Desi incearca sa mai dea o sansa casniciei sale, Defne ii impune lui Kahraman o conditie dificila, iar acesta este nevoit sa aleaga intre ea si Elif. Pus intr-o situatie cumplita, barbatul evita un raspuns concret, ceea ce o determina pe Defne sa recurga la un gest necugetat.

Dupa ce il surprinde pe Kahraman mai apropiat ca niciodata de Elif, Defne sufera o criza de gelozie si ii spune raspicat sotului ei ca isi doreste sa divorteze. Orbita de gelozie si de frustrarea ca nu ii poate darui un copil  lui Kahraman, Defne decide sa renunte la lupta pentru salvarea casniciei lor. Kahraman este socat de atitudinea sotiei sale si este dispus sa accepte propunerea acesteia, dandu-i de inteles ca isi doreste mai mult decat orice sa devina tata.

Pe de alta parte, Elif se invinovateste pentru tristetea lui Defne si pentru posibila destramare a casniciei aceastei, insa Kahraman o consoleaza, explicandu-i ca nu are nicio vina si ca totul se intampla din cauza neintelegerilor aparute in cuplul lor.

Intre timp, tanara afla ca mama sa a suferit un accident in inchisoare si, fara sa stea pe ganduri, aceasta merge sa o vada si sa solicite eliberarea femeii. Daramata de suferinta mamei sale, tanara  merge la Kiymet pentru a-i reprosa ca nu s-a tinut de cuvant, invinovatind-o pentru tot ceea ce i s-a intamplat. La plecarea de la conac, aceasta o intalneste pe Defne, care nu rateaza ocazia de a o acuza din nou de destramarea casniciei sale.

In acest timp,  Kahraman incearca sa ii marturiseasca adevarul lui Elif despre sarcina ei, insa nu indrazneste, la gandul ca aceasta nu il va ierta pentru ca a fost mintita. Indemnat de tatal lui sa discute cu Defne pentru a-si rezolva problemele si a renunta la divort, Kahraman revine acasa si accepta sa discute cu sotia sa, insa aceasta ii da un ultimatum, cerandu-i sa renunte la copilul lui Elif pentru a-si continua casnicia.

Deranjat de conditia impusa de sotia sa, Kahraman evita sa isi spuna parerea si o anunta ca a decis sa ii povesteasca totul lui Elif. Decizia categorica a acestuia o bulverseaza pe Defne, care, ingenunchiata de gelozie si de tristete, hotaraste sa isi puna capat zilelor.

 

Sursa: Kanal D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *