Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 11 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 11 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-11Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 11, difuzat de Kanal D in data de 26 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kahraman se apropie din ce in ce mai mult de Elif, dupa ce descopera ca aceasta este de fapt mama copilului sau. Orbita de gelozie, Defne ia o hotarare categorica, in privinta casniciei sale.

Intre timp, Elif si sora sa opresc la un hotel umil din Istanbul, unde decid sa locuiasca o perioada, desi nu este un loc sigur. Chiar daca Nazli insista sa il anunte pe Kahraman unde se afla pentru a veni sa le ofere sprijin, Elif refuza categoric sa ia legatura cu cei care au mintit-o si i-au schimbat  destinul.

Ingrijorat de starea lui Elif, Kahraman incearca din rasputeri sa o gaseasca, insa toate demersurile sale sunt in zadar. In cele din urma, acesta este anuntat de Nazli, ca ea si sora sa se afla in pericol. Disperat, Kahraman sare in ajutorul celor doua surori si incearca sa o convinga pe Elif sa accepte sprijinul sau si sa renunte la hotel.

Dupa multe insistente, tanara accepta propunerea lui Kahraman si merge impreuna cu sora sa in casa unui prieten al barbatului. Considerand ca este momentul sa ii marturiseasca lui Elif adevarul despre sarcina ei, Kahraman incearca sa ii vorbeasca insa ezita, inspaimantat de gandul ca tanara ar putea renunta la copil.

Coplesita de gelozie, Defne caute indicii in ceea ce il priveste pe Kahraman, pentru a afla daca acesta pastreaza legatura cu Elif. Tanara sufera un soc puternic atunci cand descopera ca sotul ei o viziteaza constant pe Elif, in casa prietenului lui si trece prin momente cumplite, crezand ca intre cei doi exista deja o poveste de iubire si ia o hotarare importanta in ceea ce priveste casnicia lor.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *