Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 10 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 10 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-10Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 10, difuzat de Kanal D in data de 25 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Criza de gelozie manifestata de Defne, o determina pe Elif sa renunte la tot si sa fuga de la conac, pentru a se elibera de presiunea care o apasa. In incercarea sa de a afla motivul pentru care Elif fugise, Kahraman descopera un adevar cutremurator.

Dupa incidentul provocat de Maksut, care ii pusese in pericol viata lui Elif, Kahraman decide sa ramana langa aceasta pentru a se convinge ca tanara  a depasit momentele de spaima. Insa isi face aparitia Defne, care aflase ca sotul ei o consoleaza pe Elif si vine sa ii ceara socoteala acestuia. Criza de gelozie a sotiei sale, il determina pe Kahraman sa o aduca pe Elif din nou la conac, pentru a fi sub supravegherea lui.

Kerem descopera in timpul amenintarilor lui Maksut, ca Elif este insarcinata si sufera din nou un soc. Acesta ii cere iertare unchiului sau pentru faptul ca nu l-a ascultat atunci cand acesta ii ceruse sa o uite pe Elif.

Pe de alta parte, Kiymet incearca sa afle daca Defne este vinovata pentru inrautatirea starii de sanatate a lui Elif. In cele din urma, dupa multe investigatii, batrana reuseste sa descopere ca cea care planuise eliminarea nepotului ei fusese chiar nora sa. Kiymet incearca sa o determine pe Defne sa pastreze in continuare secretul despre sarcina lui Elif, amenintand-o ca in caz contrar va spune tuturor ca a pus la cale uciderea copilului.

Intre timp, Elif si sora si isi viziteaza mama la inchisoare, unde afla ca aceasta ar fi putut sa fie judecata in libertate, insa avocatul angajat de Kiymet nu a permis acest lucru, supunandu-se ordinului batranei. Disperata, Elif ii cere femeii sa o elibereze pe mama sa, insa nu primeste niciun raspuns. Nici Kahraman nu se arata intelegator si, atitudinea acestuia o determina pe Elif sa plece de la conac impreuna cu sora sa.

Cel care descopera disparitia lui Elif este Kahraman, care gaseste in camera acesteia un bilet de adio, in care tanara ii marturiseste ca a fost invinsa de toate minciunile de la conac si ca a ales sa plece pentru totdeauna. In vreme ce barbatul incerca sa desluseasca misterul plecarii lui Elif, descopera un detaliu socant despre aceasta.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *