Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 5 ianuarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 5 ianuarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 5 ianuarie 2017 .

Nelinistita cu privire la starile provocate de durerile cumplite de cap, Mira merge la doctor pentru a afla care e stadiul in care se afla afectiunea de care sufera. Temandu-se ca boala ei este una foarte grava, chiar mortala, tanara incearca sa tina totul secret fata de familie si mai ales fata de barbatul iubit, Yaman.

Mert si Eylul planuiesc sa se casatoreasca in secret si ii vor ca martori ai evenimentului pe Mira si pe Yaman, in speranta ca astfel cei doi vor redeveni un cuplu. Dar ei nu stiu nimic despre calvarul prin care trece Mira si de hotararea ei de a rupe orice legatura cu Yaman, tocmai pentru a nu-l face sa sufere.

Pentru a o convinge sa vina la cununie, Eylul forteaza nota si o minte pe Mira ca Yaman a hotarat sa o ia de sotie pe Elif. Incercarea ei de a o face geloasa pe Mira si de a o determina sa reactioneze are insa efectul invers.

Pe de alta parte, chemat la ceremonie de bunul sau prieten Mert, Yaman vine cu gandul sa o recastige pe Mira.

Daca vor reusi cei doi indragostiti, Yaman si Mira, sa se intalneasca la cununia prietenilor lor aflati urmarind astazi, de la ora 16:30, un nou episod din serialul „Yaman”, la Kanal D!

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *