Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 5 Februarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 5 Februarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 5 Februarie  2017 .

Sedef a ales sa plece in Paris pentru o perioada, dupa ce a aflat ca Deniz o suspecteaza ca intre ea si Selim este mai mult decat o prietenie. In lipsa acesteia, Selim se desparte de Deniz.

Fostii colaboratori ai interlopului Nadir isi fac ganduri ca acesta nu le-a lasat niciun ban,  in urma muncii depuse pentru el, in vreme ce Leyla, fosta sotie a acestuia este fericita ca a ramas in viata, dupa traumele prin care a fost nevoita sa le traiasca alaturi de temutul criminal.

Hale, femeia pe care a amenintat-o Asude ca o distruge daca mai umbla cu Kenan, a facut o „alianta” cu Orkun, si vor sa se razbune pe femeia de afaceri.

Asude isi joaca ultima carte cu Asim Kaya, dupa ce a aflat ca acesta vrea sa divorteze. Pregatita sa isi dea demisia de la firma la care este actionar majoritar, Asude este pusa in fata unei noi situatii, fapt ce ii aminteste de cosmarul prin care Nadir a facut-o sa-l traiasca. Fosta sotie a interlopului, Leyla ii cere ajutorul lui Asude.

La cine va apela Leyla dupa refuzul lui Asude si ce uneltiri se mai fac pe la spatele Mirei si ale lui Yaman, astfel incat nunta acestora sa fie impiedicata, aflati duminica, de la ora 8:45, la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *