Seriale Turcesti

Yaman Episodul din 19 ianuarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 19 ianuarie 2017 .

Selim a chemat autoritatile imediat ce a realizat ca dovezile primite de la Cengir duc la incarcerarea lui Nadir.

Interlopul a prins insa de veste ca urmeaza sa fie arestat si fuge, luand-o cu el pe Leyla, sotia sa. Nimeni, in afara de Asim Kaya, nu se gandea ca cea care il va ajuta pe fugar va fi Asude, sotia renumitului om de afaceri.

Minciunile si problemele pe care le face Asude familiei Kaya nu se opresc aici. In timp ce se intalnea in secret cu Kenan, aceasta este vazuta de fostul sot Faruk, care este si tatal tinerelor Mira si Beren.

Faruk nu accepta sub nicio forma ca fetele lui sa fie expuse unui scandal gigant, care s-ar putea ivi daca se afla public despre amantlacul celor doi. Mai mult, Asude, in ciuda vointei sale, pastreaza legatura cu interlopul Nadir, fapt ce ii pune in pericol, in continuare, pe membri familiei Kaya.

Pentru familia Koper, anul a inceput triumfator. Nevin, mama lui Yaman, este fericita pentru ca si-a gasit un loc de munca, iar tanarul este la un pas sa devina cantaret cu acte in regula, dupa ce o melodie compusa de el pentru Mira a fost postata pe site-urile de socializare, iar Kenan, fratele sau, va deveni fotomodel.

Atmosfera devine incendiara in familiile Kaya si Koper atunci cand Hasan, omul lui Nadir, ii marturiseste lui Selim Kaya ca a fost nevoit sa lucreze pentru Nadir, zis “portocala amara”. Yaman, prezent la intalnirea celor doi, afla ca interlopul este cel care i-a omorat tatal.

Sursa: Kanal D

Add comment