Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 13 ianuarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 13 ianuarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 13 ianuarie 2017 .

Yaman si Mira se bucura de un nou inceput in povestea lor de dragoste, dar impacarea acestora starneste furia lui Orkun.

Interlopul Nadir nu rateaza ocazia si, avand un real interes ca Orkun si Yaman sa se dusmaneasca de moarte, alimenteaza scandalul dintre cei doi tineri. Nadir are parte de o reactie neasteptata din partea lui Orkun.

De partea cealalta, Kenan nu accepta despartirea de Asude. El crede ca Sedef se face vinovata de santajul despre care vorbeste Asude si merge sa o infrunte. Astfel, Sedef realizeaza ca Asude ascunde ceva grav fata de Asim si cauta raspunsuri.

Lucrurile incep sa se precipite intr-un ritm alert in viata lui Nadir.

Leyla, sotia sa, cauta disperata scaparea din bratele sotului, in persoana lui Cengir, mana dreapta a interlopului. In timp ce Nadir planuieste uciderea sotiei sale, Selim Kaya, dusman declarat al interlopului, ii vine de hac. Avocatul Selim a gasit una dintre scrisorile disparute ale raposatului Sinan Enveroglu, iar pe ea s-au gasit amprentele lui Nadir. Acuzatia de omor care l-a tinut in inchisoare pe omul de afaceri Asim Sekip Kaya este indreptata catre Nadir.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *