Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 12 Februarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 12 Februarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 12 Februarie  2017 .

Desi Mira este cea care l-a impuscat pe Kenan, ca sa ii salveze viata mamei sale, Yaman a luat toata vina asupra sa

Mira este impiedicata sa il vada pe Yaman iar acesta din urma, face orice pentru ca iubita lui sa fie protejata, mai ales ca starea sanatatii ei se inrautatise in ultima vreme. Mira nu isi poate ierta mama pentru ceea ce s-a intamplat dar, in acelasi timp, ea nu stie Yaman a luat vina asupra lui.

Cu toate ca Yaman declara autoritatilor ca si-a impuscat fratele, adevarul iese la lumina iar Selim face tot posibilul sa il salveze de inchisoare pe tanar. Selim si Sedef il sustin in totalitate pe Yaman si incearca sa-l convinga sa nu-si ruineze viata, acceptand sa raspunda in fata legii in locul Mirei. Yaman este dispus sa renunte le propria viata, atata timp cat Mira va fi protejata.

Desi este vinovata de situatia dezastruoasa in care se afla tinerii, Asude isi gaseste  scuze, atunci cand vine vorba incidentul cu Kenan. Vrand cu orice pret sa isi salveze fiica de inchisoare, Asude face tot posibilul ca Yaman sa ramana cel vinovat. In cele din urma, Mira afla ca Yaman a luat vina asupra lui si este la inchisoare.

Ce va face Mira cand afla ca Yaman a luat vina asupra lui ca sa o protejeze, aflati astazi, in „Yaman”, de la ora 9:15, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *