Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 11 ianuarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 11 ianuarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 11 ianuarie 2017 .

Yaman este foarte dezamagit de fratele sau care l-a facut inca o data de rusine in fata prietenilor si merge sa il infrunte. Tanarul este coplesit de explicatia pe care Kenan i-o ofera atunci cand acesta ii cere socoteala pentru fapta sa.

Desi Yaman nu mai conteneste in a-i cere scuze Mirei pentru purtarea sa, fata nu-l poate ierta. Intre cei doi indragostiti lucrurile continua sa fie tensionate insa, Yaman castiga un aliat de nadejde in “lupta” pentru recastigarea dragostei fetei, in persoana lui Sedef.

Interlopul Nadir, personaj marcant in destinul familia Kaya

Renumitul om de afaceri Asim Sekip Kaya, tatal lui Sedef si sotul lui Asude, constient fiind ca aceasta din urma este avida dupa bani si putere si, afland ca pune la cale un parteneriat de afaceri cu controversatul Nadir (alias Portocala Amara), ii da acesteia un ultimatum. El o atentioneaza ca la cea mai mica greseala pe care o va face in detrimentul familiei sale, o va distruge pe toate planurile. Lui Asim nici prin gand nu ii trece ca, foarte curand, el va ajunge sa ii fie recunoscator lui Nadir.

Mert, nepotul lui Asim, are parte cea mai palpitanta cina din viata lui. Aflat intr-un restaurant, alaturi de prietena Tugce, este rapit. Totul culmineaza odata cu aparitia “salvatorului” sau, Nadir.

Asude afla cu stupoare ca mai este cineva care stie de amantlacul dintre ea si Kenan si vrea cu orice pret sa afle cine este persoana care o santajeaza, iar Selim si Sedef Kaya, dusmani inversunati ai lui Nadir, afla cu stupoare ca Asim Sekip Kaya i-a cedat actiunile interlopului.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *