Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul din 10 ianuarie 2017 Rezumat

Yaman Episodul din 10 ianuarie 2017 Rezumat

Rezumatul serialului Yaman Episodul difuzat de Kanal D in data de 10 ianuarie 2017 .

Cea mai valoroasa piesa de la licitatie este furata. Cu totii incearca sa dea de urma hotului insa, fara rezultat. Deoarece Kenan a fost si el prezent la acest eveniment, toata lumea il suspecteaza ca ar fi furat valorosul obiect, un ceas, mai ales ca acesta fusese implicat in trecut intr-o serie de actiuni aflate la limita legii.

Yaman este pus intr-o situatie jenanta fata de prietenii sai in timp ce incearca sa demonstreze ca nu Kenan a furat ceasul.

In acest episod, Yaman si Mira vor avea parte de o aventura periculoasa. Mira da dovada de un curaj iesit din comun atunci cand fostul iubit al lui Elif vrea sa se sinucida.

Din cauza unor datorii mai vechi, familia lui Yaman este in primejdie. Mama acestuia este luata ostatica, iar Kenan trebuie sa o salveze.

Aflat pe patul de spital, Asim afla de la Sedef ca Sude s-a asociat cu Nadir. Asim este hotarat sa o distruga pe Sude, inainte ca aceasta sa puna mana pe averea familiei.

Dupa o lunga investigatie pe care o fac Mira si Yaman, la toate magazinele de antichitati din oras, acestia dau de urma ceasului furat. Yaman este socat cand isi da seama cine este autorul furtului…

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *