Seriale Turcesti

YAMAN EPISODUL 62

YAMAN EPISODUL 62 REZUMAT – MEDCEZER EPISODUL 62 REZUMAT

Citeste rezumatul pentru serialul Yaman Episodul 62

In exclusivitate pe site-ul serialeturcesti.ro rezumatul detaliat si complet al Episodului 62 pentru serialul turcesc Yaman .

Serialul Yaman este difuzat in Romania de  postul Kanal D , joi si vineri de la ora 20:00.

 

Yaman ajunge imediat dupa ce Kenan este impuscat, ia pistolul din mana Mirei. Mira este scoasa cu greu din casa de catre mama ei si Orkun lucru vazut de Hasan si Giray la care Orkun le spune sa uite ca au vazut-o pe Mira. Yaman spune ca el l-a impuscat pe Kenan este dus de politie iar Hasan si Giray spun ca au fost martori la eveniment. Sude o spala pe Mira care incepe sa strige la Sude sa plece sa nu o mai atinga Orkun arde hainele cu care a fost imbracata Mira si Sedef vede. Yaman este intrebat de ce l-a impuscat si ii pune inregistrarea in care el il ameninta pe Kenan dar spune ca a fost un accident. Pe de alta parte Mira are o criza de nervi si Sedef o aude .
 La politie Hasan cat si Giray declara la fel .Ajunge Selim si afla de la Mert ce a zis Yaman. Faruk si Orkun incearca sa o convinga pe Sedef sa nu spuna nimic . Faruk este foarte suparat pe Sude . Selim isi da seama ca a fost si Mira dar Yaman nu vrea sa fie si ea implicata.
Yaman este retinut.Selim vrea sa afle adevarul de la Giray si Hasan. La spital operatia s-a terminat, Nevin este acolo si Hale care a fost parte a acestui eveniment il suna pe Orkun si ii spune ca uite ce s-a intamplat din cauza prostiei lui si este speriata ca ea i-a trimis acolo. Orkun vrea sa o faca pe Sedef sa taca si ea spune ca Yaman este parte a familiei ei. Mira isi aminteste clipele frumoase petrecute cu Yaman si el ii spune ca pentru copiii lor va fi un tata foarte bun, la fel cum este Selim.
Ea vrea sa mearga la Yaman dar Faruk ii spune sa mai astepte. Sedef ii spune lui Selim ca Mira l-a impuscat si ca toti stiu dar tac si Selim ii spune ca si el stie dar nu are ce face daca Yaman tace. Sedef incearca sa il convinga dar nu reuseste. Selim ii spune ca daca Kenan pateste ceva el va sta multi ani la inchisoare si nu este nevoie sa faca pe eroul si ca pentru Mira poate fi mai usoara condamnarea. Hasan si Giray vin la Nevin la spital si ea le spune ca este din cauza lui Sude. Orkun care statea ascuns si ii asculta face iar o prostie crezand ca ei i-au spus lui Nevin si atunciafla Nevin ca Mira l-a impuscat si ca Yaman nu este vinovat. Ea merge la inchisoare sa vorbeasca cu Yaman, striga pe coridor ca stie adevarul dar Yaman care o aude ii spune sa nu se amestece. Pe de alta parte Kenan incepe sa-si revina .
Mira
Pana la urma Yaman este lasat sa vorbeasca cu mama lui si ea ii spune ca nu va permite sa-si piarda copiii din cauza acelor femei. Yaman nu poate fi convins nici de Nevin si ii spune ca daca face ceva nu se va mai uita in ochii ei dar Nevin este de neiduplecat si sa nu se mai gandeasca la nici o casatorie cu fata aia in caz contrar ea nu va mai fi mama lui. Faruk are o surpriza neplacuta privind actiunile de la bursa. Selim ajunge si el acasa si acolo este Asim si Sude si Asim vrea sa il ajute sa fie salvat Yaman.
Cand pleaca Asim Selim ii spune lui Sude ca va trebui sa-i povesteasca totul. Eylul si Mert momentan o mint pe Mira ca totul este in regula dar ea isi da seama ca mint si ca pana nu vorbeste cu Yaman nu crede nimic. Sude le povesteste lui Selim si Sedef ce s-a intamplat si Mert aude. Selim ii spune lui Sude ca trebuia sa se opreasca dar a continuat sa-l intalneasca pe Kenan si este singura vinovata. Cand Sude iese pe poarta se intalneste cu Orkun care a fost chemat de Selim si Sude ii spune ca nu l-a pomenit pe el dar sa stie ca de acum doar in vis va mai fi alaturi de Mira.
Yamn ii cere politistului sa-l ajute cu un telefon cu toate ca stie ca este interzis. Beren nu stie de cele intamplate si o suna pe Mira si nu trebuie ca Beren sa afle ce s-a intamplat. Yaman primeste telefonul si o suna pe Mira. Eylul vorbeste cu el sa-l faca sa inteleaga ca Mira nu stie exact situatia si Yaman ii spune ca s-a trezit Kenan. Mira ii spune ca va spune politiei ca ea este de vina ca altfel nu se va putea uita in ochii lui Yaman ii spune sa nu cumva sa spuna ceva cuiva si el ii spune ca va merge cu prima ocazie la ea. La spital Kenan deschide ochii.
Ajunge la spital si Sude care intra la Kenan si este prima care il vede ca si- a revenit. Spune ca are sa-i spuna ceva dar nu ceva frumos, ca uite cum el a vrut sa o omoare si atunci il amenita ca daca nu face ce zice ea il omoara si vrea ca el sa declare ca Yaman l-a impuscat. Cum Selim si Sedef nu pot dormi ambii merg la bucatarie si asa afla Sedef ca el de fapt nu s-a impacat cu Deniz ca s-au intalnit pentru a o ajuta intr-o problema. Selim primeste mesaj de la Hasan ca s-a trezit Kenan si toti se bucura si pleaca toti la spital.
Nevin vorbeste cu Kenan si el ii spune ca Yaman l-a impuscat. Ziua urmatoare Mira iese din camera si o aude pe Eylul vorbind si isi da seama ca a fost mintita . Atunci suna la numarul de la care a sunat-o Yaman si asa afla ca Yaman este inchis. Vine Eylul la ea dar nu ii spune nimic doar ca vrea sa mai doarma. Mira pleaca pe ascuns de acasa fara sa isi ia telefonul. Faruk ii spune lui Sude ca a pierdut tot ce a castigat si trebuie sa vanda casa si profitand de cearta lor Mira reuseste sa plece. Afla toti ca Mira nu este si ca a plecat cu masina. Kenan da decalartie politiei ca a fost impuscat de Yaman si ca a fost un accident.
 Selim este cu Yaman si dicuta cu politia cum si cand va fi eliberat. Mira ajunge la spital o vede pe Nevin si merge la ea. Ea afla ca a fost salvat Kenan dar sa stie ca pentru ea Yaman este mort si ca daca el ii mai tine mana nu se mai uita la el si trebuie sa aleaga intre ele doua si copilul ei nu va fi nicodata nepotul ei. Yaman afla de la Mert ca Mira vrea sa mearga sa se predea , el o suna pe Nevin sa afle daca a fost acolo dar Nevin nu ii spune. Mira merge la politie si spune ca ea l-a impuscat pe Kenan Koper.

3 comments

  • multumesc mult pentru traduceri . pot sa intreb und eas putea gasi d ela 31 mai departe episoadele traduse? adica rezumatele lor , ca traduse stiu ca nu mai este posibil.

    multumesc mult si numai bine

  • Respect pt telespectatori! Datorita noua existati pt ca reitingul il facem noi oamenii alftel erati ca Tele 7 ABC daca ati intrerupt o data de ce nu ati lasat asa va jucati cu noi parca am fii niste marionete ,sau ca in pllitica prostimea nu conteaza doar la vot dupa…….Leana ne trebuie si balci nu este Yaman o filosofie dar o data inceput duceti pana la capat pt ca asa este corect !Pe mine personal daca scoateti filmul inca o data m-ati pierdut ca si telespectator nu o sa ma uit la Kanal D .

  • Asa cum scrie mai sus ELY va anunt ca si pe mine m-ati pierdut.Nu inteleg politica postului legata de serialele difuzate iar la “Leana si Costel ” nu pot sa ma uit nu vad cum ne poate ajuta in educatie,comportament,in societate.Regret ca sunteti niste c………..-si.