Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul 31 Rezumat

Yaman Episodul 31 Rezumat

YAMAN EPISODUL 31 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 31

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 31 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Nevin vede la televizor stirea legata de Selim si il intreaba pe Yaman daca este adevarat si el ii confirma in acest timp cautand printre lucrurile aduse de la ei in garajul lui Selim si da de manusi si isi aminteste ca le-a gasit cand spala masina si pe care le-a spalat cu apa si pe ele. Ender sa pregateste sa plece la proces si este ajutata de Mira Sude si Sedef. Pe de alta parte Mert Eylul si Faruk sunt la politie. Cand sa plece Yaman si restul la proces Kenan vrea sa-i spuna problema care il framanta lui Yaman dar cum vin ceilalti nu poate.
Are loc procesul si Selim este eliberat sub control judiciar si nu are voie sa paraseasca tara. La iesire sora celui ucis si omul care este alaturi de ea il fac crimina. La presa Selim declara ca nu se va lasa pana nu se va afla adevarul. Acasa la Selim unde s-au adunat toti si discuta legat de ultimile evenimente, vine Yaman cu manusile si Selim zice sa nu le atinga dar el ii spune ca le-a spalat si fiecare isi da cu parerea ce sa faca cu ele.
Giray vorbeste cu Hasan si este speriat sa nu ajunga iar la inchisoare. Leyla este cu Orkun pe o terasa Leyla vorbeste cu Burak iar pe Orkun il suna Ada care ii spune ca a fost chemata de marele patron la firma cu care va merge la masa.
Selim cauta sa-l linisteasca pe Mert care nu si-a revenit din frica legata de arestarea lui. Kenan il cheama in camera pe Yaman ca are sa-i spuna ceva si sa nu-i auda nimeni. Atunci el ii spune ca el este la baza a ce s-a intamplat in parcare. Yaman se supara pe el si cum se cearta ii aude Selim care vine acolo si pana la urma Kenan ii marturiseste obligat de Yaman. Selim face denunt la politie si Hasan cu Giray sunt dusi sa dea declaratii si cum ei declara la fel este retinut prietenul lui Giray din cartier si Selim il iarta pe Kenan. Mira isi duce seara prietenele sa deguste preparatele ce vor fi servite la restaurantul lui Faruk.
Ada este acasa la Mert iar Selim Kenan si Yaman iau cina la un alt restaurant unde ei discuta si Kenan isi da seama de toate greselile pe care le-a facut ca mereu a avut in jurul lor persoane rau intentionate si spune ca vrea sa plece de la Selim dar Yaman vrea sa-l lamureasca nestiind motivul pentru care vrea sa plece . Ada spune ca vine Orkun dupa ea si lui Mert nu ii place. Sude nu s-a intors inca acasa cu toate ca este foarte tarziu si fiind la firma merge la ea Asim caruia ii spune ca vrea sa termine proiectul de care s-a apucat.
Yaman merge in camera la el si o gaseste acolo pe Mira dormind in patul lui si ii canta la chitara. Baiatul de care se foloseste Tan face insemnari in revista asa cum i-a cerut el si ii transmite acestuia ca a facut ce i-a cerut dar Tan este nemultumit de rezultat si ii spune mamei baiatului ca trebuie sa-l vada inainte de concert. La facultate Mira si Yaman vad afisul concertului. Leyla vorbeste cu Ayse si ii arata ca a fot invitata sa se intalneasca si de Orkun si de Burak si isi da intalnire pe tarm cu ambii la aceiasi ora si loc.
Cengiz, omul lui Nadir il suna pe cel care era alaturi de sora celui ucis si intrebat fiind daca il cunoaste pe cel aparut in ziare, adica Selim , spune ca nu il cunoaste. Atat Burak cat si Orkun merg la intalnire dar cum Leyla nu se arata ei nu recunosc unul fata de altul ca s-ar intani cu ea si Leyla nu avea de gand sa se arate dar cum prin zona sunt si Yaman&Mira si Mert&Eylul care tocmai se intalnesc cu cei doi atunci isi face aparitia si ea asa ca cei doi sunt foarte suparati de situatia in care se gasesc crezand ca si pe ceiulalti tot ea i-a chemat si Mira ii spune sa stea la distanta de Yaman ca este ultima data cand ii aminteste.
Kenan ii arata lui Sude locul in care sta. Tan este aratat ca pacaleste asistenta si nu isi ia medicamentele. Mama baiatului ii spune sa nu merga la Tan ca nu este bine ca Tan este bolnav si ca vor avea si un control. Are loc inmormantarea celui ucis si atunci Nadir Turunci vede ca participa si Selim cu ai lui si care a profitat de prezenta acolo sa le faca poze tuturor, acest lucru fiindu-i necesar pentr finalizarea cazului. Eylul si Mert aranjeaza o frumoasa seara romantica pentru Yaman si Mira .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *