Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul 30 Rezumat

Yaman Episodul 30 Rezumat

YAMAN EPISODUL 30 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 30

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 30 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

In cele din urma Sude vrea sa plece si pentru ca nu se simte bine Kenan se ofera sa o conduca. Yaman se inatlneste cu Mira si ea este iarasi suparata ca el i-a inchis telefonul fara nici un motiv. Supararea lor nu dureaza mult.
Selim primeste amenintari telefonice si vrea sa plece singur de acasa noapte fiind dar cu greu este lamurit sa lase pe ziua urmatoare. Sude este ravasita, se inchide in dormitor si nu vorbeste nici cu fetele si Mira nestiind ce are merge la Kenan sa il intrebe daca stie ceva deoarece Beren i-a spus Mirei ca el adus-o acasa.
Ea nimereste la Yaman cand acesta se certa cu Kenan si i-a spus ca l-a vazut ce a facut la restaurant cu Sude dar Mira nu aude si Kenan ii spune doar ca nu crede ca este suparata din cauza lui Faruk. Asim isi conduce acasa iubita care este incantata ca s-au impacat si ca a primit un astfel de cadou dar ea va fi si mai distrusa cand va afla ca de fapt acel cadou este in semn de ramas bun. Cum seara Mira i-a spus lui Leyla ca fiind tarziu poate ramane alaturi de Ayse in casa tatalui ei, cand Faruk ajunge acasa da de ea cam sumar imbracata.
Cum Kenan isi aminteste de amenintarea lui Hasan el crede ca acesta este la baza amenintarilor pentru Selim si merge sa vorbeasca cu Hasan si sa-l faca sa se linisteasca. Selim vorbeste cu Birol la telefon alaturi de el fiind si fratele lui si discuta pe marginea unui proces si Selim vrea sa se intalnesca cu el asa ca merge acasa la el dar va constata ca acesta a fost omorat. Selim este urmarit de cineva si i se pun in masina o pereche de manusi fara ca el sa stie.
Baiatul care acum este prieten cu Tan o urmareste peste tot pe Mira pentru a-i da apoi informatiile lui Tan. Lui Burak ii place de Leyla si o invita la o plimbare cu masina. Ea ajunge apoi in Touzledere si acolo se intalneste cu Orkun care ii face cunostinta cu Reyhan. Hasan este nemultumit ca Leyla s-a lipit de Orkun si cei din preajma lui si o suna pe Ayse suparat de comportarea lui Leyla. Mert obtine rezultatul testului ADN si i-l duce lui Asim dar el tot suparat este pe Reyhan, influentat si de ce i-a spus Sude despre ea cum ca ar fi interesata de averea lui.
Cum seara are loc o petrecere la localul lui Faruk, Sedef vrea sa le faca fetelor o surpriza si cum un amic de al ei din America a venit in Istanbul ea il duce la fete sa le aranjeze parul pentru petrecerea de seara. Se face seara toti se aduna la local se simt bine si apoi toti vor fi surprinsi de apariatia acolo a lui Asim avand-o la brat pe Ada. Cum fratele celui ucis il reclama pe Selim, soseste politia acasa la el si il duce la politie sub invinuirea de crima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *