Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul 29 Rezumat

Yaman Episodul 29 Rezumat

YAMAN EPISODUL 29 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 29

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 29 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Mira iarasi ii arata lui Yaman ca este suparata si ca nu ii place faptul ca el si-a petrecut ziua alaturi de Ada. La Selim acasa este si Reyhan care a venit dupa Ada si inainte ca ele sa plece Ada merge sa isi ia la revedere de la Yaman si Mira din nou se infurie urmarind asta de pe geamul camerei ei. Faruk merge si vorbeste cu Asim problema legata de Sude el nedorind ca Sude sa se faca de rusine, avand doua fete mari si Asim ii spune ca intelege..
Cum Selim nu renunta in a descoperi cine au fost atacatorii lui se gandeste ca probabil este clientul unui coleg de breasla si il suna amenintandu-l de fata fiind si Kenan pe care il cam trec caldurile gandindu-se ca Selim ar putea descoperi adevarul. Kenan ii spune lui Yaman ca are de gand sa plece de acolo ca ajunge in zona un singur Koper si Yaman ii propune sa mearga in vizita la mama lor. Nevin ia masa impreuna cu cei doi fii si ea le spune ca ei trebuie sa se sustina reciproc si sa stea departe de probleme. Leyla se intoarce si ea din Germania.
Yaman o cheama pe Mira sa vorbeasca si merg pe tarm iar Mert si Ender ii spun lui Selim ca vor sa faca testul ADN dar el nu vrea sa le fie partener in aceasta actiune. Pe de alta parte baiatul asistentei de la spital l-a vazut pe Yaman cand a fost la spital si cauta pe internet informatii despre el.
Sude merge la restaurant si este nemultumita ca il vede pe Kenan lucrand acolo dar el este salvat momentan datorita faptului ca a facut pe eroul aparandu-l pe Selim dar pe de alta parte acum cauta sa-l ocoleasca pe Giray care l-a ajutat in aceasta actiune. Secretara lui Asim ii aduce o cutie cu cercei pe care Asim o comandase si nestiind pentru cine este ea o suna pe Sude si ii spune ca o asteapta o surpriza placuta si Sude crede ca va fi ceruta de sotie.
Tugce ii propune lui Mert sa lucreze impreuna la un proiect si el accepta. Mira lucreaza si ea cu un alt grup de colegi , vine acolo Yaman si se bucura foarte mult sarindu-i de gat iar mai tarziu profitand de faptul ca Yaman este chemat de un profesor se uita in agenda lui si vede ca el are notata ziua cand s-au intalnit. Mai tarziu acasa Mira noteaza si ea in calendar si o surprinde Sude care crede ca are alta semnificatie acest lucru si Mira se supara ca ea gandeste asa, apoi Sude ii spune ca probabil va fi ceruta in casatorie de Asim.
Va spune acest lucru si prietenelor ei. In Touzledere are loc o adunare a celor care locuiesc acolo legat de proiectul lui Orkun si Leyla il cheama si pe Yaman iar Hasan si Giray sunt derajati nedorind sa se afle de altii prea multe detalii si cati bani vor primi cei care vor pierde casele.
Eylul si Mert merg la spitalul unde Gamze isi face radiografia si Eylul va fi martora la eveniment si va incepe sa il iubeasca pe cel care va veni pe lume. Tan ii scrie un mesaj Mirei ca el o s-o scape de Yaman care ii face rau. Cum Hasan considera ca el nu este dator lui Kenan ci din contra Kenan ii este dator pentru ca l-a ajutat cu atacul merge la restaurant la Kenan si ii cere sa-si plateasca datoria ca altfel ii spune lui Selim.
Yaman il inforneaza pe Selim in legatura cu actiunile lui Orkun vizavi de Touzledere dar Selim ii spune ca procedura este corecta dar s-ar putea ca oamenii sa fie pacaliti in ce priveste suma de bani. Intre Doruk si Eda se naste iubire si ei merg singuri la o terasa dar nu scapa fara sa fie fotografiati informatie care va ajunge rapid la toti . In acelasi local sunt cu totul intamplator si Leyla cu Ayse. Mira vrea sa-l puna la incercare pe Yaman si vazand in poza trimisa ca Leyla este acolo il convinge si pe Yaman sa merga cu ea la local.
Acolo lui Yaman i se pare prea amabila comportarea Mirei fata de Leyla si banuie ca ceva nu este in regula si atunci cand se mai uita odata pe poza ce a primit-o si el o vede pe Leyla in poza si isi da seama ca Mira l-a dus intentionat acolo sa-l puna la incercare si el se supara. Pe de alta parte cum Sude nu primeste telefonul de la Asim sa mearga la club, merge singura dar acolo are o mare surpriza, il vede pe Asim dandu-i fostei iubite cerceii, de fata fiind si prietene ale ei inclusiv Faruk si Sdef. Pleaca distrusa de acolo si pasii o duc la restaurantul lui Faruk unde da de Kenan si destul de repede fiind amnadoi in suferinta ajung sa se sarute.
Yaman dupa ce o lasa pe Mira acasa merge sa vada ce face Kenan si mare ii este mirarea cand il vede sarutandu-se cu Sude.

Citeste si Yaman Episodul 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *