Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul 28 Rezumat

Yaman Episodul 28 Rezumat

YAMAN EPISODUL 28 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 28

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 28 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Sude o prezinta tuturor pe Ada cu toate ca initial nu i-a placut ca Orkun a adus-o dar apoi cauta sa profite de situatie., o prezinta tuturor ca fiind fiica lui Reyhan, Asim o primeste foarte rece dar Ada nu stie cine sunt ei. Asim merge acasa si o suna pe Reyhan si o acuza ca face un joc periculos dar Reyhan nu isi da seama despre ce vorbeste.
Apoi Asim ii spune ca el vrea sa se faca un test ADN. Reyhan o asteapta pe Ada sa vina acasa si o cearta ca ce a cautat acolo si Ada nu isi da seama ce rau a facut si Reyhan ii spune ca ziua urmatoare se va intoarce la Londra. Dupa ce vorbeste cu Reyhan, Asim o suna pe Sude sa mearga ca are nevoie de ea si Sude cauta sa profite de iarsi de o situatie care o aduce aproape de Asim dar totusi il refuza sa ramana la el peste noapte cand acesta ii face propunerea.
La restaurant Mira este cam suparata si afectata de sarutul dat de Ada lui Yaman. Se incheie seara la restaurant si toti pleaca. Faruk in drum spre casa, cum este vecin cu Asim vede ca Sude tocmai este condusa de Asim si nu este deloc incantat de situatie. Eylul cand ajunge acasa aude cearta dintre Gamze si tatal ei, Gamze fiind decisa sa plece pentru o vreme la mama ei pana Baris isi clarifica relatia cu fiica lui. Eylul cere atunci parerea Mirei ea nesuferind-o pe Gamze dar nu in masura in care ei sa se desparta. Sude nu va rata sa-i scape ocazia si trimite informatia referitoare la Ada presei asa ca dimineata cand Ada iesa sa plece la aeroport in fata casei se afla presa care pun direct intrebarea daca Ada este fata lui ASK. Astfel Ada afla adevarul.
Asim se supara pe Orkun crezand ca el a dat informatia presei din cauza ca el nu i-a acceptat parteneriatul si asa ajunge Asim oarecum sa se infurie tot pe Yaman, fiind vorba de proiectul imobiliar din Touzledere. Mira primeste din nou o revista trimisa de Tan prin intermediul baiatului asistentei in care sunt insemnate din nou cuvinte care puse cap la cap transmit un mesaj. Selim a sesizat procuratura in legatura cu acest lucru si a fost facuta o verificare la spital dar nu s-a constatat nici o neregula in ce il priveste pe Tan.
Yaman nu renunta si de capul lui merge sa afle informatii de la spital. Nu reuseste sa intre sa afle totusi nimic nici el. Intalnirea dintre Ayse si fostul ei iubit Kenan, are loc la deschiderea restaurantului unde va ajuta si Ayse si Kenan ii spune sa nu isi faca nici un fel de probleme ca nu il mai intereseaza si sa isi vada de viata ei, furioasa fiind si pentru a nu-l mai avea prin preajma intr-una din ocazii o suna pe Sude si ii spune ca el nu este de incredere si ar fi mai bine sa nu lucreze la restaurant si ea ii spune lui Faruk care vrea sa aduca alt baiat. Curiozitatea nu-i da pace lui Ender si merge acasa la Reyhan, nu intra dar Reyhan o vede in strada si merge sa-i spuna sa plece de acolo si Ada vede pe geam treaba asta.
Ada merge la Asim la birou si ii spune ca nu are nici un fel de inters sa demonstreze ca este fata lui si ca nu va face test ADN iar Asim ii cere sa semneze o hartie cum ca nu are pretentie la averea lui. Cum pana la urma are loc intalnirea dintre Ada si Ender care vrea sa o cunoasca mai bine o invita la ei acasa.
Cum Kenan vrea sa arate ce baiat de treaba este si cum sare el in ajutorul lui Selim, insceneaza cu ajutorul baietilor din cartier un atac asupra lui Selim care se produce intr-o parcare a unui imobil el fiind de fata si pozand in aparator, fiind chiar si taiat la brat. Selim reuseste sa faca poza masinii cu care fug atacatorii, crezand ca are legatura cu un proces la care lucreaza.
Ada hotaraste totusi sa se intoarca la Londra si pentru a-i arata lui Asim ca nu o intereseaza averea lui merge la el si semneaza o hartie in alb. Se infurie apoi si fuge iar Sedef il trimite pe Yaman dupa ea asa ca Yaman si Ada vor petrece impreuna o buna parte din zi ajungand seara acasa la Ender, lucru care o va face geloasa din nou pe Mira. Profitand de faptul ca va ramane acolo Mert ii va lua un fir de par Adei si fara sa stie nimeni in afara de Ender pentru a-i face test ADN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *