Home / Rezumate / Yaman / Yaman Episodul 27 Rezumat

Yaman Episodul 27 Rezumat

YAMAN EPISODUL 27 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 27

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 27 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

 

Kenan ejunge acasa la Selim este foarte impresionat de casa lui Selim Lui Eylul i se pare atragator , il spioneaza de la Mira din camera si vrea sa merga sa ii ureze bun venit dar Mira crede ca se va supara Yaman si ii spune sa aiba rabdare. Yaman ii spune lui Kenan sa nu ii faca probleme si sa fie atent cum se poarta ca el este dator familiei lui Selim. Ender si ai ei nu prea sunt nici ei incantati de fratele lui Yaman cum de altfel si spun ca nu seamana cu Yaman.
Sa aiba motiv de vizita Mira face un chec sa il duca la fratele lui Yaman. Vine si Sude acasa si Mira o averizeaza pe Beren sa nu-i spuna nimic mamei de mesajele primite. Pe de alta parte Reyhan are o surpriza din partea fiicei care fara sa-i spuna s-a intors din Anglia tocmai acum. Cand merge la sedinta stabilita cu Orkun, Reyhan o duce si pe Ada si i-o prezinta lui Orkun. In acelasi timp Asim primeste toate informatiile adunate de oamenii lui despre Ada. Cand Yaman merge sa-i aduca hainele lui Kenan vede ca s-a intamplat un dezastru, din cauza apei din garaj toate hainele lui Kenan s-au distrus. Ajung si fetele cu checul la Kenan si asa fac cunostinta cu el si Yaman ii spune apoi ca Mira este prietena lui si sunt vecini. Tan care este la spital se foloseste sa transmita catre Mira mesajele prin baiatul asistentei care are grija de el.
Cum Kenan a ramas fara haine merg toti la cumparaturi. In timp ce sunt la magazin baiatul suna si pune din nou melodia. Yaman resuna pe numarul respectiv si isi da seama ca este de la un telefon public. La magazin are loc un mic incident in care vanzatorul il invinuieste pe Kenan ca a furat un ceas si Kenan reactioneaza in stilul sau.
La restaurant pregatirile sunt pe ultimna suta de metri si sunt prezente acolo Sedef si Ender si Sedef ii spune lui Ender ca se pare ca Asim are o relatie cu Sude si ca tocmai s-au intors din Dubai. Sude merge sa ia masa si acolo da de Orkun si Reyhan cu fiica si are ocazia sa o cunoasca inaintea tuturor si nu rateaza ocazia sa nu faca ceva asa ca-l suna pe Asim si ii spune de Reyhan si Ada si atunci Asim o suna pe Reyhan ca vrea sa-i vorbeasca din motiv ca a si adus fata el nestiind ca Reyhan nu a facut asta..
Yaman ajunge sa citeasca mesajul pe care Giray i-l scrie lui Kenan si se mira ca ei sunt prieten.. Kenan face o plimbare prin cartier si ajunge sa o cunoasca si pe Hale. Cand se intoarce acasa se joaca cu Yaman si ii cade din buzunar un ceas din cauza caruia incep sa se certe, Yaman ii face reporosuri ca nu s-a schimbat dar Kenan ii spune ca de banii dati de el a vrut sa-i multumeasca si i l-a cumparat si ii arata si chitanta dar relatia dintre ei este tensionata. Sude ii spune lui Orkun ca Ada este fata lui ASK. Pentru ca nu se intoarce Kenan, Yaman merge sa il caute in carierul lor. Leyla vorbeste cu Ayse si ii spune ca se intoarce la Istanbul. Ayse afla si ea ca a iesit din inchisoare Kenan.
Yaman il gaseste pe Kenan intr-o cafenea si il face sa-l ierte si sa mearga inapoi. Faruk afla de la fete ca Sude a fost plecata in calatorie de afaceri cu avionul personal al lui Asim si atunci isi aminteste de discutia lui cu Asim legata de aceasta calatorie el fiind in masina si Asim i-a spus ca femeile se predau imediat cand le ofera astfel de favoruri.
Sedef si Ender merg la Asim si acolo ii gasesc pe Asim si Sude tinandu-se de mana lucru care o va supara tare pe Ender. Kenan in plimbarile lui prin zona ajunge pe tarm la restaurantul lui Sedef si intra in vorba cu ea si cum era in cautarea unui loc de munca ajunge sa se inteleaga cu Sedef sa se ocupe de paza restaurantului. Este seara inaugararii toata lumea este prezenta.
Yaman si Mira canta si atmosfera este foarte placuta. Orkun care nefiind in relatii bune cu Sedef nu este invitat la inaugurare dar el o invita la plimbare pe tarm pe Ada. Incet incet ei se apropie de restaurant si Orkun este mirat ca s-a deschis restaurantul si Ada ii sugereaza sa mearga si ei.. Cum Ada nu este deloc inhibata in urma unui pariu pe care il face cu Orkun il saruta pe Yaman pentru ca este primul care ii iese in cale lucru ce o va face geloasa pe Mira. Sunt invitati pana la urma inauntru si Sude nu rateaza ocazia sa o prezinte tuturor pe Ada, ea nestiind inca cine sunt ei.

Citeste si Yaman Episodul 28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *