Home / Rezumate / Yaman / YAMAN EPISODUL 26 Rezumat

YAMAN EPISODUL 26 Rezumat

YAMAN EPISODUL 26 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 26

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 26 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Reyhan le spune ca atunci cand era impreuna cu Asim era tanara si el nu ar fi dorit sa aiba copil. De frica lui a pastrat sarcina fara sa-i spuna si s-a mutat. Le spune ca are o fata de 18 ani pe nume Ada si care studiaza la Londra. Asim o suna pe Sedef sa stabileasca intalnirea cu ele. Sude merge la cumparaturi cu fetele si Mira se roaga de ea sa o primeasca acasa ca ii este dor de ele cu toate ca Sude se intreaba daca nu cumva motivul este ca nu vede fereastra lui Yaman de la casa tatalui ei.
Selim si Ender ajung acasa, vine si Sedef care intrebata de Yaman cum este ea ii spune ca momentan bine dar nu stie ce urmeaza ca vrea Asim sa faca sedinta cu ele si Yaman ii spune ca va fi de bine. Ajunge si Asim si isi cere scuze fetelor lucru care ii face pe toti sa se mire de schimbarea lui dar Asim le spune ca nu vrea sa ramana dator moment in care se uita afara la Yaman care lucra prin gradina detaliu observat de Selim mai mult la plecare il aude pe Asim cand ii spune lui Yaman ca nu mai are datorie la el..
Ajunge si Sude cu fetele acasa si vanzand masina lui Asim nu rateaza ocazia si merge sa il salute. Hale in sfarsit da de Tolga si ii spune ca a terminat cu el. Gamze apeleaza la Mert pentru a organiza ceva surpriza pentru Eylul la ea acasa sa o faca pe Eylul sa se apropie de ea. Orkun vrea sa il ia partener pe Asim la proiectul lui dinTouzledere dar Asim isi da seama ca pe el il intereseaza acel cartier din motiv ca este a lui Yaman si nu accepta spunand ca nu vrea sa se imbogateasca cu afaceri din Touzledere. Yaman ii spune lui Selim ca a aflat ca li se demoleaza casa.
Mira incepe sa primeasca mesaje ciudate pe telefon si leaga asta cu ce vede intr-o revista de muzica si incepe sa fie alarmata din cauza lor dar inca nu spune nimanui doar isi suna profesoara de pian sa intrebe pe unde este Tan si afla ca este la spital si sa fie linistita. Yaman si Selim merg acasa la Yaman si vad ca au fost scoase afara lucrurile merg la proprietar si Selim il face sa duca inapoi lucrurile inapoi in casa dar asta doar pentru a-l pedepsi ca de fapt el a aranjat sa duca la el in garaj lucrurile lui Yaman.
 Cum Giray apare si el acolo Yaman ii vede la mana bratara dar Giray spune ca a luat-o din bazar. Sude ca sa se apropie si mai mult de Asim il invita seara la ea la cina. Toti merg la Eylul acasa pentru cina surpriza pregatita de Gamze. Cand sunt in masina Mira primeste un telefon si aude din nou o melodie intrepretata la pian si ii spune lui Yaman.
Cina surpriza organizata de Gamze incepe bine dar din cauza discutiilor sfarsitul nu este asa de frumossi ei merg cu totii in club . Asim este si el la cina la Sude si afla ca ea a primit actiuni de la Sedef in schimbul banilor de care Sedef avea nevoie pentru restaurant. Asîm începe să râdă și îi spune că acele acțiuni nu au nicio valoare pentru ca soțul lui Sedef să nu aibă dreptul la avere în caz de divorț el i-a blocat banii și i-a retras dreptul asupra lor lucru ce o face pe Sude sa fie derutata., Cum Ender stie ca Asim este la cina la Sude nu se poate abtine si da navala acolo in momentul cand ei erau pe cale sa se sarute si ii spune lui Asim de fata ce o are cu Reyhan.
Ziua urmatoare Asim o cheama pe Reyhan la el si se arata foarte suparat ca i-a ascuns faptul ca a pastrat fata. Cum cina lui cu Sude a fost intrerupa a doua zi el ii face propunere sa meaga doar ei doi pana ziua urmatoare la Dubai.
 Afla in sfarsit si Mert de Ada si este bucuros ca are o matusa asa de tanara. Mira nu mai poate ascunde faptul ca primeste mesaje care o duc cu gandul la Tan, mesajul descifrat de ea fiind ~Voi veni să te iau, dragostea mea~. Si decide sa il informeze pe Selim. Ziua urmatoare Selim si Yaman merge sa il ia de la inchisoare pe Kenan deoarce este eliberat si il duc acasa la Selim sa stea momentan impreuna cu Yaman nemaiputand locui la vechea lor casa.

Citeste si Yaman Episodul 27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *