Home / Rezumate / Yaman / YAMAN EPISODUL 25 Rezumat

YAMAN EPISODUL 25 Rezumat

YAMAN EPISODUL 25 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 25

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 25 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

 

Yaman ii acorda primul ajutor lui Asim. Soseste ambulanta si toata lumea merge la spital chiar si Sude cu Orkun care erau impreuna cand au aflat dar pleaca separat pentru a nu da de banuit cu toate astea Sedef isi da seama ca ei pun ceva la cale si ii spune lui Faruk ca probabil chiar Sude este aceea care este la baza problemelor ce le au ei. La spital toti afla ca datorita ajutorului profesional a lui Yaman Asim a fost salvat el procedand corect datorita lectiilor luate ca salvamar.
Relatia dintre Sude si Mira ramane la fel de incordata. Giray ramane la Ayse lucru ce ii provoaca multe emotii lui Ayse cand Beren ajunge acasa., Giray continuand sa se simta bine acolo. Matusa lui Selim vorbeste cu Ender si ii spune ca vrea sa pastreze secret boala ei. Operatia lui Asim se termina cu bine si toti se bucura de reusita ei. Selim este sunat de Reyhan care a aflat si ea de boala lui Asim. Boala lui Asim ii face pe fiecare sa se gandeasca la cei dragi.
Yaman care aflase de boala matusii lui Selim sta de vorba cu Can si afla sentimentelui lui pentru mama sa si il indeaman sa-i spuna si mamei lui acest lucru. Giray apeleaza la Hasan sa il ajute sa plece si atunci cand el pleaca ia si bratara lui Yaman de pe masa pusa acolo de Beren dar Ayse dandu-si seama unde ar putea fi le spune ca probabil a aruncat-o apoi il suna pe Giray sa o aduca ca este a lui Yaman dar el se face ca nu stie despre ce este vorba.
 Urmatoarea zi toti vin acasa la Selim si il cunosc pe Cem. Asim este mutat in alt salon si din privire se vede ca este tot suparat pe Sedef. Asim isi aminteste de Yaman cum i-a salvat viata si il primeste doar pe el in salon si ii spune ca ii este dator . Selim primeste la birou vizita matusii lui care il roaga ca asa cum pe Yaman il considera fiul lui pe Cem sa il considere atunci cand ea nu va mai fi fratele lui. Tinerii sunt toti la biliard si dupa clipele neplacute traite acum se destind. Mira ii spune lui Yaman ca Ayse a aruncat din greseala la gunoi bratara lui.
Printre vizitatorii lui Asim se numara si Sude. Cum Asim doarme ea se uita la el si isi imagineaza ca este sotia lui si ramane vaduva. Apoi rosteste cu voce joasa ca ei doi se potrivesc in multe privinte dar Asim care de fapt nu dormea o aude.
Pe de alta parte Sude se ofera sa le dea bani lui Sedef si Fauk sa devina si ea parte la afacerea lor dar Sedef ii ofera parte din actiunile ei si Sude accepta. Seara acasa Ender vorbeste cu matusa lui Selim si Selim de boala ei si atunci Cem ii aude si asa afla si el de boala mamei lui si decide sa isi amane plecare la studii si sa se ingrijeasca de mama lui. Pe de alta parte Orkun are vise marete si incepe un mare proiect imobiliar in Touzledere urmand sa-i despagubeasca pe locuitori. Giray se da si el pe langa Orkun.
Asim se face bine este din nou activ si merge la biliard unde stie ca se afla Yaman si il intreaba ce datorie are la el si cati bani sa-i dea dar Yaman ii spune ca nu are o astfel de datorie si singurul lucru ce il vrea este sa isi ceara scuze de la fetele lui. Selim se intalneste cu Reyan si ii spune ca ar fi cazul sa spuna adevarul despre fiica ce o are cu Asim si Ender care il urmarea aude, moment in care o suna Asim dar ea nu ii raspunde.

Citeste si Yaman Episodul 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *