Home / Rezumate / Yaman / YAMAN EPISODUL 24 Rezumat

YAMAN EPISODUL 24 Rezumat

YAMAN EPISODUL 24 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 24

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 24 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Dupa mult timp Yaman isi aude tatal vorbind dar vede ca o face cu greutate. Mert Mira si Eylul sunt martori la scena intalnirii dintre tata si fiu. Nevin vede ii vede si ea. Mert si fetele merg la hotel si apoi Mert il informeaza pe Selim unde sunt si ce s-a intamplat. Dupa ce isi termina numarul Nevin merge la Yaman si Turan aflati in culise. Nevin este foarte suparata pe Turan ca a lasat-o singura cu cei doi copii si pentru a-i putea creste a fost nevoita sa-l suporte pe Hasan. Turan spune doar ca nu a putut veni iar Yaman participa neputincios la discutia lor incercand sa-si linisteasca mama. El merge apoi la hotel unde Mira il asteapta in hol si ii povesteste ce i-a spus tatal lui. Urmatoare zi se intorc cu totii la Istanbul.
Selim este sunat de matusa lui din Ankara care il anunta ca merge la ei in vizita. Ea pare foarte bine dispusa dar de fapt suna dintr-un cabinet medical si tocmai aflase ca stadiul bolii ei este foarte avansat. Ender cand aude vestea isi da seama ca va trebui sa faca oarece modifcari prin casa lui Haryie neplacandu-i sa vada prea multa bogatie. Mira ajunge acasa in mijlocul unei certe intre Fauk si Sude si cum ii ia partea tatalui ei Sude ii spune sa se mute cu el cu toate ca si Faruk spune ca nu este o idee prea buna la care Sude riposteaza ca de ce nu-i convine ca nu se mai poate intalni cu Sedef?
Asim vrea sa ia de la Sedef toate actiunile ce le detine la firma si sa-i blocheze conturile de frica sotului acesteia. Sedef este la Ender care este suparata ca nu i-a spus de problemele ei. Hale nu mai reuseste sa dea de Tolga care nu-i raspunde nici la telefon si fetele se mira ca are asa de multa incredere in el. Reyhan face cunostinta cu Orkun si vrea sa o caute daca are nevoie de ceva. Selim incepe sa se ocupe de problema lui Sedef si Ender il informeaza ca Asim i-a luat dreptul lui Sedef asupra conturilor bancare si ea are nevoie de bani pentru restaurant.
Pe de alta parte Sude vorbeste la banca bazandu-se pe relatiile ei, ca Faruk sa nu capete credit stiind ca ei au nevoie pentru terminarea restaurantului. Giray il ameninta pe Faruk ca din cauza lui a pierdut copilul Ayse si are datorie si la el dar Faruk nu se lasa impresionat de el si spune ca nu are ce face. Ajunge in sfarsit si matusa din Ankara. Sedef si Faruk afla ca nu pot face rost de bani. Suparata din acest motiv Sedef ii spune lui Ender ca tatal ei a fost acela care a denuntat-o si chiar atunci intra la ele Asim care nu soate un cuvant.
Foarte suparata Ender ii cere lui Selim sa se intalneasca undeva pe tarm. Yaman merge in vizita la Kenan si ii povesteste de intalnirea cu tatal lor si Kenan este foarte suparat ca nu are nici un ban si ca ce va face cand va iesi din inchisoare. Mira are o surpriza cand apare la casa tatalui ei Sedef care le spune ca si ea va fi musafira in casa lui Faruk. Matusa lui Selim i-a adunat pe toti in bucatarie si povestesc in timp ce ea ii invata sa gateasca. Sosesc Selim si Ender dar pe fata ei se citeste supararea si toti observa asta.
Dupa ce pleaca toti matusa ii spune lui Selim ca este pe moarte si pana la urma vor auzi toti. Beren fiind in vizita la Mira ii povesteste lui Sude tot ce se intampla in casa la Faruk. La Selim este asteptat si Cem fiul lui Haryie, care atunci cand sosste se intalneste cu Mira la poarta si incepe sa fie interesat de ea lucru care il va supara pe Yaman.. Eylul le informeaza si pe fete ca a venit verisorul lui Mert si le trimite poze cu el si toate il plac spre disperarea baietilor.
La Selim iau toti cina si afla ca Cem mai are de studiat in America si acesta este motivul pentru care mama lui nu vrea ca el sa afle de boala ei. Giray ajutat de Hasan, ascuns fiind in portabagajul masinii reuseste sa intre in cartier si asa sa ajunga la Ayse. Sedef apleleaza la Orkun sa o ajute dar el sub influenta lui Sude spune ca nu poate. Yaman observa cand o conduce acasa pe Mira tocmai cand trece pe langa casa lui Asim el fiind pe balcon ca este ceva in neregula cu el si fuge cu Mira la el, reuseste sa intre in casa si il gaseste pe Asim intins pe podea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *