Home / Rezumate / Yaman / YAMAN EPISODUL 23 Rezumat

YAMAN EPISODUL 23 Rezumat

YAMAN EPISODUL 23 REZUMAT
Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Yaman Episodul 23

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 23 al serialului turcesc Yaman difuzat de Kanal D.

Ender ajunge acasa afla ca Selim nu este nu ii raspunde nici la telefon , merge in camera si acolo are o surpiza camera fiind impodobita pentru ziua indragostitilor. Selim apare elegant imbracat si ii ofera un trandafir, apoi ei isi petrec impreuna ziua indragostitilor. Asim isi aminteste intalnirea avuta cu Selim si nu isi da seama daca Selim stie ceva sigur legat de problemele dintre el si Reyhan sau doar banuie.
Tinerii ajung acasa si Ender este convinsa ca s-a intamplat ceva cand il vede pe Yaman. Mira si Beren ajung si ele si se sperie ca Sude doarme si nu le aude ea fiind cu doputi in urechi, ele crezand ca a patit ceva dar Sude se trezeste si le spune ca a divortat.
Yaman, Selim, Ender discuta de fapta lui Nevin si Ender cand citeste scrisoarea lasata le spune ca o intelege. Vine la ei Mira si le spune ca si ea a avut acasa o surpriza neplacuta afland ca parintii i-au divortat.
Gamze aranjeaza pentru sotul ei o masa romantica de ziua indragostirilor si Eylul primeste de la ea o pereche de cercei.
Hale ajunge si ea in sfarsit acasa dar nu singura ci insotita de Tolga si le spune parintilor ca a hotarat sa se casatoreasca cu el. Giray sub motiv ca este curier vrea sa ajunga la Faruk acasa cu scopul de a vorbi cu Ayse care ramane singura in casa deoarece Faruk primeste un telefon sa mearga urgent la restaurant ca sunt probleme.
La Selim s-au adunat toti si iau masa impreuna de ziua indragostitilor si povestesc ce bine s-au simtit in excursie. Mert si Eylul hotarasc sa merga la club unde sunt si restul dar Mira si Yaman raman acasa. Yaman ii spune ca nu a crezut ca se va mai intoarce acolo si ca prima data a fost parasit de tata si acum este parasit de mama.
Faruk ajunge la restaurant si acolo il asteapta Sedef care a aranjat si ea o masa romantica de ziua indragostitilor dar nu in sensul semnificatiei zilei. Ea ii spune lui Faruk ca a aflat ca el a divortat si atunci si el o intreaba daca este adevarat ca este casatorita dar Sedef nu-i raspunde.
Mert si Eylul ajung la club unde Mert reuseste in urma unui pariu sa o faca geloasa pe Eylul dar pentru el aventura se sfarsete cu un pumn luat in fata.
Tolga pleaca de la Hale si atunci tatal ei ii spune ca nu se poate sa se casatoreasca ca trebuie sa se cunoasca prima data si ea ii intreaba ei cat de bine se cunosc facand aluzie la aventura mamei ei.
Yaman si Mira se uita la film si el isi aminteste discutia avuta cu cel la care lucra mama lui si ii trece prin cap ca mama lui a plecat la Izmir la noul club ce se deschide. Yaman si Mira pleaca apoi la clubul unde sunt ceilalti. Ajung acolo spre finalul micii aventuri a lui Mert tocmai cand primeste pumnul. Yaman consuma cam multa bautura la club si ajunge acasa cu ajutorul lui Mert si a Mirei care si ramane la el peste noapte.
Cand il ajuta sa se dezbrace cade din buzunarul lui Yaman scrisoarea pe care a scris-o mama lui si Mira o citeste apoi se culca alaturi de Yaman. Dimineata Sude vine la Yaman si ii vede ca au dormit impreuna si o cearta pe Mira. Sedef merge la Asim si ii povesteste de casatoria ei din America si ca a vrut sa divorteze dar nua mai dat de sot. Eylul este asteptata la micul dejun si tatal ei ii da vestea ca el si Gamze vor avea un copil.
Yaman afla de la Ayse ca Giray a fost la Nevin si atunci el este convins ca din cauza ca Giray a vorbit cu ea Nevin a plecat. Asim merge la Selim sa il ajute cu divortul lui Sedef. Yaman incepe sa lucreze la firma lui Ender si isi cere voie sa plece la Izmir. Mert Mira si Eylul vor sa-l insoteasca dar Yaman nu le da voie. Yaman ajunge la club si o vede pe mama lui cantand. Ajung si Mert, Mira si Eylul la club si sunt martorii intalnirii lui yaman cu tatal sau.


Citeste si Yaman Episodul 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *