Seriale Turcesti

„Viata nedreapta“ un nou serial turcesc debuteaza pe Acasa TV

Cel mai nou serial turcesc anuntat este “Viaţă nedreaptă” şi va fi difuzat de Acasă TV, începând cu 29 iulie, de luni până vineri, de la ora 18:00.

O nouă iubire începe lupta şi trebuie să depăşească obstacolele impuse de condiţiile materiale precare ale protagoniştilor şi de greşelile pe care aceştia le fac sub mirajul banilor.

Mehmet şi Nemin sunt doi tineri care trăiesc într-un cartier mărginaş sărac din Istanbul şi încearcă să îşi depăşească situaţia materială prin muncă.

Mehmet lucrează ca sondor pe un şantier naval, iar Nermin este manichiuristă la un prestigios salon. Tinerii plănuiesc să se căsătorească, dar niciodată nu au suficienţi bani pentru asta.

Întâmplarea face ca de Nemin să se îndrăgostească Ender, un tânăr înstărit din Istanbul, iar aceasta să-l înşele cu Mehemt cu el.

Părăseşte viaţa săracă din suburbiile Istanbului şi începe o nouă viaţă luxuriantă alături de tânărul cu posibilităţi financiare mult mai bune decât ale iubitului ei.

Astfel, iubirea celor doi se încheie, iar Mehmet va încerca să se răzbune cu orice preţ pe cei doi pentru suferinţa pe care i-au provocat-o.

Viaţă nedreaptă intră pe tronsonul orar de difuzare a serialului Trandafirul negru, care ajunge la final.

Trandafirul negru a fost difuzat iniţial doar de Pro TV, iar din februarie a fost mutat pe Acasă TV şi în reluare pe Pro TV.

Add comment