Home / Stiri / Vedetele Kanal D au fost la avanpremiera serialului “Furtuna pe Bosfor”

Vedetele Kanal D au fost la avanpremiera serialului “Furtuna pe Bosfor”

Vedetele Kanal D au fost joi seara la avanpremiera serialului Furtuna pe Bosfor, care a avut loc in cinematograful de la Afi Palace Cotroceni . Serialul fenomen debuteaza luni, 5 octombrie de la ora 20:00 la Kanal D.

Printre cei prezenti la vizionarea primului episod din „Furtuna pe Bosfor” s-au aflat Simona Patruleasa, insotita de familia sa, Silvia Ionita, Ilinca Vandici, Florin Petrescu si sotia sa, Ilinca Obadescu,Cristina Siscanu si fiica lui Madalin Ionescu.

„Chiar m-a prins serialul! Abia astept sa inceapa, are un subiect foarte puternic, un scenariu perfect articulat, te tine cu sufletul la gura. Iar actorii din rolurile principale sunt extraordinari! Nu are cum sa nu te tulbure o intrebare: cum ai reactiona daca ai afla ca fiica ta/fiul tau nu este de fapt copilul tau biologic sau ca parintii tai nu sunt cei care ti-au dat viata? Abia astept sa vad acest serial!”, a declarat Simona Patruleasa, dupa vizionarea primului episod.

Ilinca Vandici a fost si ea impresionata de serial si spune ca noua productie de la Kanal D i-a intrecut asteptarile. „Dincolo de scenariul foarte bun, calitatea excelenta a imaginii, muzica este senzationala, potenteaza dramatismul acestui serial extraordinar”, a declarat Ilinca Vandici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *