Home / Stiri / “Un destin la rascruce” – un nou serial turcesc, in curand la Kanal D

“Un destin la rascruce” – un nou serial turcesc, in curand la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D a anuntat ca in curand va  lansa un nou serial turcesc Fatih Harbiye ( in romania sub numele “Un destin la rascruce“)

Prezentare serial

Neriman (Neslihan Atagül) este fată tânără care locuiește cu tatăl și cu mătușa sa în cartierul Fatih din Istanbul. Ea a fost crescută cu valori conservatoare. Ea niciodată nu a ieșit afară fără permisiunea tatălui sau a mătușii, ea niciodată nu a purtat haine moderne și ea niciodată nu se opune adulților din familie. În această viață modestă și conservatoare, Neriman își reflectă toate visele în imaginile pe care le desenează.

Înafară de asta, Neriman petrece mult timp alături de iubitul ei din copilărie Șinasi (Yunus Emre Yıldırımer). Șinasi este student la universitate specializat în Muzica Turcească Tradițională. El cântă la mandolină și nimic nu îl distrage la de la studiile sale, cu excepția lui Neriman. Mereu când termină cursurile, pleacă de la școală și merge s-o vadă.

În viața ei obișnuită, Neriman dorește ceva diferit. Ea vrea să descopere părțile Istanbului pe care nu le-a văzut încă. Într-o zi, din pură coincidență, ea se lovește de verișoara sa Pelin (Dilara Öztunç) care locuiește într-un cartier bogat și modern. Pelin știe că Neriman a fost crescută de o familie conservatoare și că ea nu are voie să iasă afară seara. Dorind s-o facă de râs, Pelin o invită la o petrecere.

Neriman își dorește foarte mult să meargă la această petrecere dar știe că este imposibil. Tatăl ei nu o va lăsa niciodată să meargă, iar Șinasi nu va fi de acord. Ea vrea să experimenteze ceva nou; ea știe că o noapte diferită îi va fi de ajuns pentru toată viața. Își dă seama că după ce se va căsători cu Șinasi, ea nu va avea niciodată șansa să vadă viața modernă din Istanbul. De aceea ea se decide să meargă pe ascuns la petrecere. Cu ajutorul unui prieten apropiat, Neriman se transformă în Cenușăreasa.

La petrecere, Neriman atrage toate privirile cu frumusețea și inocența ei. Macit (Kadir Doğulu), un bogat și chipeș playboy, este de asemenea atras de ea. Totuși, confruntarea lor dă totul peste cap.

În această poveste, veți afla conflictele la care ia parte o tânără fată dintre oriental și occidental. În această dramă, cartierul Fatih reprezintă stilul de viață oriental ( tradițional și conservator) de vreme ce cartierul Harbiye reprezintă stilul de viață occidental (modern). Îl va alege Neriman pe iubitul ei din copilărie Șinasi și se va întoarce la viața ei obișnuită? Ce se va întâmpla între Macit și Neriman? Viața modernă și bogată o va lua pe Neriman din viața ei obișnuită? Voi trăi fericiți Macit și Neriman fără a lua în considerare prejudecățile familiilor?

Sursa: cosminlazar2000.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *