Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 50 (Ultimul Episod) rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 50 ULTIMUL EPISOD difuzat de Kanal D in data de 19 noiembrie.

Dupa multe piedici si cautari ce le-au marcat relatia, Macit si Neriman sunt la un pas sa isi vada visul implinit. Cei doi indragostiti reusesc sa depaseasca toate obstacolele ce au avut drept scop destramarea iubirii lor, ba, mai mult, primesc binecuvantarea parintilor lor.

Simtindu-se eliminata din poveste, Pelin pune la cale un nou scenariu diabolic, cu ajutorul caruia sa poata impiedica nunta lui Macit cu Neriman. Sub masca inocentei, Pelin vrea sa le pregateasca mirilor o surpriza de proportii in ziua nuntii. Aceasta se ofera sa le organizeze petrecerea intr-un restaurant de lux, pentru a le dovedi celor doi ca s-a schimbat. Planul ei e sa-l determine pe Macit sa anuleze ceremonia, dupa ce va fi aflat ca Neriman i-a ascuns adevarul in tot acest timp.

In vreme ce Neriman incepe pregatirile pentru nunta si face ultimele probe cu rochia de mireasa ce apartinuse mamei sale, Macit se lasa convins de regretele si cuvintele mieroase ale lui Pelin si accepta ca aceasta sa se ocupe de marele eveniment.

In ziua cea mare, Neriman si Macit savureaza fiecare moment, dar dezvaluirea secretului despre adevaratul tata al lui Macit ameninta sa le distruga nunta!

Add comment