Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 48 rezumat

Un destin la rascruce Episodul 48 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 48 difuzat de Kanal D in data de 13 noiembrie.

Sensibilizat de rugamintile fiicei sale, dar si de profunzimea dragostei acesteia pentru Macit, Faiz isi calca peste orgoliu si merge sa le transmita celor doi indragostiti ca ii iarta si ca ii sustine in demersul lor.

Fericita ca a recastigat iubirea si increderea tatalui sau, Neriman ii promite acestuia ca nu il va mai necaji niciodata si ca va reveni in casa parinteasca. Faiz il strange la piept si pe viitorul sau ginere, spunandu-i ca l-a acceptat de dragul fiicei sale si pentru ca s-a convins in cele din urma de bunele sale intentii. Fericirea celor trei este spulberata de vestea trista pe care o primeste Macit…

In acest timp, Inci si Kerim se intalnesc cu Nadir, care si-a propus sa se razbune pe rivalul sau din tinerete, Kerim si sa recupereze tot ceea ce acesta ii furase.

Un destin la rascruce episodul 48

Nadir ii marturiseste lui Kerim ca Macit este de fapt fiul sau, iar cumplita veste ii provoaca din nou un infarct lui Kerim. Disperati, Inci si Nadir il duc pe Kerim la spital in stare grava…

Bulversat de tragicul eveniment, Macit ii cere mamei sale explicatii, insa aceasta evita sa ii ofere tanarului raspunsurile asteptate. Macit isi gaseste alinarea in bratele iubitei sale, care il sprijina in aceste momente teribile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *