Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 47 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 47 difuzat de Kanal D in data de 12 noiembrie.

Macit ii dezvaluie iubitei sale ca a stabilit data casatoriei lor si amandoi se bucura ca sunt la un pas sa isi vada visul implinit.

Insa Neriman nu poate fi pe deplin fericita din cauza tatalui sau, care refuza in continuare sa le acorde binecuvantarea sa. Macit o consoleaza pe Neriman, promitandu-i ca il va convinge pe tatal acesteia sa accepte casatoria.

Pe de alta parte, Inci merge la biroul lui Nadir pentru a-l determina sa se retraga din viata fiului ei sa nu ii pricinuiasca suferinta. Inci se vede nevoita sa ii marturiseasca sotului sau ca si-a vizitat fiul la noul sau loc de munca, pentru ca acesta sa nu afle despre aparitia lui Nadir.

Bulversata de reactia lui Nadir, Inci o cheama pe Neriman pentru a-i povesti prin ce framantari trece, neputand sa dezvaluie secretul sau lui Macit. Neriman merge sa o consoleze pe viitoarea sa soacra, iar Inci ii cere din nou sa il convinga pe fiul ei sa se indeparteze de compania lui Nadir. In timpul conversatiei lor, isi face aparitia Pelin, care este socata sa constate apropierea dintre Neriman si Inci. Infuriata, Pelin ii cere socoteala acesteia pentru ca o sustine pe verisoara ei, spunandu-i raspicat ca nu va renunta la Macit, insa simte pentru prima data ca este invinsa.

foto_un_destin_la_rascruce_episodul_47_1

Neriman merge in casa tatalui sau pentru a-l anunta ca au stabilit data casatoriei si pentru a-i cere acestuia permisiunea de a purta rochia de mireasa a mamei sale. In vreme ce Neriman ii cere din nou tatalui sau sa ii fie alaturi in ziua nuntii sale, isi face aparitia Pelin, pentru o noua incercare de a o denigra pe Neriman in fata lui Faiz.

Pe de alta parte, Macit isi incearca si el norocul si merge din nou la Faiz pentru a-l face sa accepte uniunea intre el si fiica sa. Tanarul il anunta ca au stabilit data nuntii si ca a facut eforturi mari sa ii ofere iubitei sale o casa, insa tatal iubitei sale pare de neclintit.

Impresionat de demersurile disperate ale fiicei sale, dar si de perseverenta lui Macit, Faiz decide sa isi sustina fiica…

Add comment