Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 46 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 46 difuzat de Kanal D in data de 11 noiembrie.

Neriman sufera cumplit din cauza comportamentului rece al tatalui sau, dar si pentru faptul ca trebuie sa ii ascunda lui Macit adevarul despre Nadir, deoarece se vede nevoita sa respecte promisiunea facuta lui Inci.

Faiz continua sa pastreze distanta fata de fiica sa, in ciuda eforturilor lui Macit de a-l convinge de bunele sale intentii fata de Neriman.
Pe de alta parte, Macit este nevoit sa o reintalneasca pe Pelin, in cadrul unei licitatii, in care firma Arcaoglu, reprezentata de aceasta, se confrunta cu firma lui Nadir. Dornic sa castige cu orice pret licitatia, Macit ii cere ajutorul iubitei sale pentru a contribui cu partea creativa si lucreaza intens impreuna.

In ziua licitatiei, Pelin le ingreuneaza prezentarea celor de la firma concurenta, aranjand ca manechinele sa plece dupa prezentarea modelelor sale. Astfel, Neriman se vede nevoita sa prezinte chiar ea modelele create, spre incantarea lui Macit. Pelin va avea parte de un soc cand se va anuntat castigatorul licitatiei.

Intre timp, Neriman afla ca directorul firmei in care lucreaza Macit, este de fapt tatal biologic al acestuia, cel despre care o avertizase Inci ca trebuie sa il tina departe de fiul ei. Fara sa stea pe ganduri, tanara merge sa ii marturiseasca acesteia despre cele aflate. Vestea ca Nadir se afla in preajma fiului sau o ingrozeste pe Inci, care merge sa ii ceara socoteala barbatului pentru toate demersurile lui de a se apropia de Macit, insa nu banuieste ca este urmarita pas cu pas de sotul ei.

Pe de alta parte, Macit ii pregateste o surpriza iubitei sale; acesta merge la starea civila pentru a demara procedurile premergatoare casatoriei sale cu Neriman, in ciuda tuturor celor care se impotriveau inca relatiei lor…

Add comment