Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 45 rezumat

Un destin la rascruce Episodul 45 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 45 difuzat de Kanal D in data de 6 noiembrie.

Macit simte ca iubita sa ii ascunde ceva important, dupa ce aceasta se intalnise cu mama lui. Insa, Neriman decide sa pastreze secretul lui Inci, la insistentele femeii, pentru ca Macit sa nu sufere daca va afla ca Nadir este de fapt tatal sau.

Tanara ii distrage atentia cu un alt subiect, la fel de important, lupta lor pentru castigarea increderii lui Faiz. In vreme ce Macit si Neriman isi consoleaza reciproc suferintele, retrasi pe malul marii, Pelin ii priveste cu ura, din umbra, regretand ca a pierdut totul.

Dornic sa isi construiasca cat mai curand un camin alaturi de iubita sa, Macit inchiriaza o casa surprinzand-o pe aceasta cu decizia luata. Acesta o invita sa vada locuinta in care isi vor intemeia o familie.

Intre timp, are loc cununia lui Asim cu Nezahat, care atrage atentia intregului cartier. In acea seara, sora lui Sinasi, Asli este ranita de hotul care le atacase magazinul. Macit surprinde nefericitul eveniment si nu ezita sa sara in ajutorul fetei.

Gestul lui Macit este apreciat de familia lui Sinasi, insa placut surprins de atitudinea tanarului este si Faiz, care pare sa inceapa sa il indrageasca pe iubitul fiicei sale. Cuprins de remuscari, Faiz merge sa se impace cu fiica sa, insa in drum spre casa lui Fahryie, acesta o zareste pe Neriman plecand la bratul lui Macit si din nou revine la vechile sentimente fata de viitorul ginere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *