Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 44 rezumat

Un destin la rascruce Episodul 44 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 44 difuzat de Kanal D in data de 5 noiembrie.

Macit rupe orice legatura cu parintii sai, dar si cu compania detinuta de acestia, dorind sa isi cladeasca o noua viata alaturi de Neriman si sa ii demonstreze tatalui ei ca este dispus sa faca orice sacrificiu pentru femeia iubita.

Pe de alta parte, Neriman insista sa ii ceara iertare tatalui sau pentru a-si recapata echilibrul si suportul din partea acestuia. Insa Faiz ignora regretele tinerei, reusind cu greu sa isi mentina pozitia. Neriman pleaca din nou dezmagita de atitudinea tatalui sau si se refugiaza in bratele lui Macit, care o consoleaza, spunandu-i ca impreuna vor reusi sa castige admiratia lui Faiz.

Intre timp, Macit decide sa locuiasca in cartierul Fatih pentru a fi aproape de iubita sa. Acesta il instiinteaza pe tatal lui Neriman ca s-a mutat in cartierul lor si ca a renuntat la averea parintilor sai de dragul lui Neriman.

In acest timp, Pelin se intalneste din nou cu cel pe care il platise sa o ucida pe Neriman, insa de aceasta data barbatul se afla in slujba lui Nadir, care isi doreste sa se razbune pe Kerim. Nadir ii ordona acestuia sa ii solicite lui Pelin documentele care dovedeau ca tatal lui Macit ii este dator.

Pe de alta parte, Inci se gandeste sa apeleze la ajutorul lui Neriman, pentru a-l convinge pe Macit sa se intoarca acasa. Ajunsa la restaurantul in care urma sa o intalneasca pe Inci, Neriman aude din intamplare o conversatie intre aceasta si Nadir. Astfel, tanara afla cu surprindere secretul pastrat cu mare grija de Inci multi ani la rand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *