Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 43 rezumat

Un destin la rascruce Episodul 43 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 43 difuzat de Kanal D in data de 4 noiembrie.

Neriman si Sinasi ajung in Eskisehir, unde tanara urma sa sustina a doua zi examenul pentru admiterea la faculate. Insa, aici, cei doi sunt intampinati de catre Macit, care isi astepta cu nerabdare iubita.

Socat de prezenta rivalului sau, Sinasi ii reproseaza lui Neriman ca s-a folosit de el pentru a se putea intalni pe ascuns cu Macit. Inspaimantata de posibila reactie a tatalui sau, tanara il implora sa nu ii povesteasca acestuia despre intalnirea lor, insa Sinasi se retrage cu inima franta.

In acest timp, Sahika nu ezita sa o informeze pe Pelin despre escapada amoroasa a fostului ei logodnic, pentru a castiga increderea acesteia. Fara sa stea pe ganduri, Pelin merge acasa la Faiz pentru a-l anunta ca fiica sa i-a nesocotit interdictia si se afla impreuna cu Macit in Eskisehir, folosind examenul drept pretext.

Vestea primita de la Pelin cade ca un trasnet asupra lui Faiz, care nu ezita sa il sune pe Sinasi pentru a se asigura ca totul este in regula. Insa batranul realizeaza ca ceva nu este in ordine si pleaca intr-un suflet spre Eskisehir, unde o surprinde pe Neriman la bratul lui Macit. Dezamagit de compotamentul fiicei sale, Faiz ii reproseaza tinerei lipsa de respect fata el si o alunga din casa sa.

Pe de alta parte, Inci trece prin momente teribile cand il reintalneste pe fostul sau iubit, care o parasise cu multi ani in urma si despre care stia ca murise. Acesta insista sa afle daca Macit este fiul sau, spunandu-i ca s-a intors sa recupereze tot ceea ce i-a fost furat in tinerete.

Dupa o noua cearta cu parintii sai, Macit pleaca din casa acestora, hotarand sa isi cladeasca o noua viata alaturi de Neriman prin propriile forte. Acesta merge la Faiz pentru a-l convinge ca o iubeste sincer pe fiica lui si ca a renuntat la tot pentru a fi fericiti impreuna.

Pe de alta parte, Neriman isi ia inima in dinti si merge la tatal sau pentru a-i cere din nou iertare pentru suferinta pricinuita, sperand ca acesta va trece cu vederea si aceasta greseala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *