Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 42 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 42 difuzat de Kanal D in data de 30 octombrie.

In urma refuzului primit din partea tatalui lui Neriman, Macit nu se resemneaza, ci face tot posibilul sa isi vada iubita. Ajutat de Fahriye, tanarul reuseste sa patrunda in casa lui Neriman, pentru a se bucura de prezenta acesteia pentru cateva clipe, riscand sa fie prinsi de Faiz in orice moment.

Uluita de aparitia neasteptata in toiul noptii a lui Macit, in camera sa, Neriman ii cere acestuia sa plece cat mai curand pentru a nu fi descoperiti de catre tatal ei. Macit ii propune sa fuga impreuna, pentru a-si trai iubirea departe de toti cei care se impotriveau relatiei lor. Inspaimantata de gandul ca ar putea fi vazuti de tatal sau, Neriman il convinge pe Macit sa plece, spunandu-i ca in curand va merge sa sustina un examen la facultatea din Eskisehir sa studieze pictura si ca se vor putea intalni acolo.

Neriman ii cere tatalui sau sa ii ingaduie sa mearga sa studieze in Eskisehir, mentionandu-i acestuia ca Sinasi i-a facilitat inscrierea la examen. Auzind numele lui Sinasi, Faiz se indupleca sa o lase la facultate, insa fara sa ii spuna fiicei sale, acesta ii cere lui Sinasi sa o insoteasca pe Neriman pana la destinatie. Macit merge cu o zi inainte in Eskisehir, pentru a pregati totul pentru venirea lui Neriman, la hotelul unde aveau rezervare, dorindu-si sa o bucure cu o surpriza.

Pe de alta parte, Pelin il cheama pe Macit la firma sa il intrebe daca este adevarat ca a cerut-o pe Neriman in casatorie, iar acesta ii confirma cu satisfactie. Vazandu-l fericit, Pelin il ameninta ca va lua intreaga avere a familiei.

Nadir ii hartuieste in continuare pe Inci si pe Kerim, trimitandu-le noi fotografii si indicii despre revenirea sa. Cei doi soti sunt bulversati pentru ca il credeau mort pe Nadir. In cele din urma acesta vorbeste cu Inci si ii cere tinerei sa se intalneasca intr-o seara pe malul Bosforului…

Add comment