Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 41 rezumat

Un destin la rascruce Episodul 41 rezumat

Rezumat Un destin la rascruce Episodul 41 difuzat de Kanal D in data de 29 octombrie.

Ziua care se anunta a fi una fericita se transforma intr-un infern pentru Neriman si Macit.

Neriman este impuscata de catre asasinul angajat de Pelin si se zbate intre viata si moarte la spital, unde familia sa si Macit asteapta ingroziti vestile medicilor. Desi trece prin momente teribile, Macit este considerat de rudele iubitei sale razpunzator pentru tragicul incident si se vede nevoit sa se retraga.

Disperat sa afle cine a pus la cale tragedia, Macit merge extrem de nervos la firma, unde ii cere socoteala lui Pelin, fiind convins ca aceasta era singura persoana care isi dorea ca Neriman sa dispara din viata sa. Socata de atitudinea violenta a lui Macit, Pelin incearca sa il convinga ca nu are niciun amestec.

Neriman se recupereaza si Macit este mai hotarat ca niciodata sa o ceara in casatorie de la tatal ei. Tanarul le cere din nou parintilor sai sa o accepte pe viitoarea sa sotie, insa Kerim si Inci refuza sa ii fie alaturi. De asemenea, Faiz nu accepta casatoria.

Intre timp, Pelin se intalneste din nou cu oamenii lui Erdinc, pentru a le solicita sa isi continue misiunea pana cand Neriman va fi eliminata. Insa intalnirea acestora este filmata din umbra de Duygu, care nu intelege inca ce pune la cale sora sa.

Ca urmare a noilor planuri ale lui Pelin, Neriman este din nou in pericol. Un asasin platit patrunde in camera fetei, in miez de noapte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *