Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 39

Un destin la rascruce episodul 39 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 22 octombrie.

Dezamagita de spusele lui Pelin, Neriman traieste clipe de cosmar, gandindu-se ca Macit a inselat-o in toata perioada in care ii marturisea ca o iubeste

Desi Macit incearca sa o convinga ca totul este doar inventia lui Pelin, care isi doreste sa ii vada despartiti, Neriman pleaca fara sa asculte argumentele iubitului sau.

Ingrozit de gandul ca o poate pierde pe Neriman din cauza intrigilor lui Pelin, Macit ii spune raspicat acesteia ca nu a dorit-o niciodata ca femeie si ca nu o vrea in viata sa. Insa jignirile primite din partea lui Macit nu fac decat sa alimenteze ura lui Pelin, care se gandeste deja la noi planuri de razbunare.

Pe de alta parte, Faizal ii reproseaza lui Pelin ca a facut toate sacrificiile pentru Macit in zadar, spunandu-i ca trebuie sa renunte la obsesia pentru acesta, pentru ca atata vreme cat va exista Neriman, Macit nu va avea ochi pentru o alta femeie.

Vazandu-si fiica daramata de gelozie, Faizal nu intentioneaza sa ii sugereze acesteia solutii extreme, insa in minte lui Pelin se naste un scenariu sumbru.

Pelin isi pune planul in aplicare, stabilind o intalnire cu rapitorii lui Macit…

Add comment