Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 38

Un destin la rascruce Episodul 38

Un destin la rascruce episodul 38 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 22 octombrie.

Desi anticipase reactia negativa a parintilor sai fata de Neriman, Macit indrazneste sa ii infrunte, spunandu-le ca a cerut-o in casatorie pe iubita sa.

Pe de alta parte, Pelin realizeaza ca este pe cale sa il piarda pe Macit pentru totdeauna si nu ramane indiferenta, ci se gandeste la noi intrigi. Primul pas este sa intervina cat mai curand intre Neriman si Macit, pentru ca cei doi sa puna capat relatiei lor.

Un destin la rascruce Episodul 38

Pentru a se detasa de problemele apasatoare, Macit si Neriman isi petrec mai mult timp impreuna. Cei doi indragostiti au parte de o zi asa cum isi doreste Neriman, facand lucruri simple, pentru a-i arata iubitului sau cum se traieste in cartierul Fatih.

Fara sa reziste prea mult timp departe de logodnica sa, Macit ii propune acesteia sa mearga impreuna cu Duygu si Ozgur la ferma, pentru a petrece cateva zile departe de tumultul orasului. Insa linistea acestora este tulburata de aparitia neasteptata a lui Pelin, care isi continua seria intrigilor, spunandu-le tuturor ca a venit sa isi ia lucrurile, sugerand ca ar fi petrecut acolo clipe pretioase alaturi de Macit. Neriman este socata de spusele rivalei sale si e convinsa ca a fost mintita de iubitul sau in tot acest timp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *