Home / Rezumate / Un destin la rascruce / Un destin la rascruce Episodul 37

Un destin la rascruce Episodul 37

Citeste rezumatul serialului turcesc Un destin la rascruce Episodul 37 , ce a fost difuzat de Kanal D in data de 21 octombrie.

Regasirea dintre Macit si Neriman este emotionanta, cei doi imbratisandu-se cu pasiune fara sa le pese de cei din jur. In vreme ce Neriman se bucura ca iubitul sau a fost eliberat, Pelin se simte marginalizata, desi ea fusese cea care il salvase pe Macit.

Dornic sa se bucure de prezenta iubitei sale, Macit ignora gestul facut de Pelin si pleaca impreuna cu Neriman. Pelin fierbe de gelozie, insa incearca sa se consoleze cu gandul ca a pierdut inca o batalie, dar nu si razboiul.

Un destin la rascruce Episodul 37

Cei doi indragostiti se retrag pe malul Bosforului pentru a fi singuri si pentru a-si impartasi iubirea. Macit ii promite iubitei sale ca va lupta impotriva tuturor pentru consolidarea relatiei lor si nimic nu va mai sta in calea fericirii.

In acest timp, Pelin merge la familia Arcaoglu pentru a se victimiza, spunandu-le ca fiul lor nu a apreciat eforturile sale de a-l salva, ba mai mult a plecat impreuna cu Neriman sa sarbatoresca eliberarea sa. Kerim este uluit cand afla ca Pelin a ipotecat compania pentru a face rost de bani pentru rapitori, insa nu ii reproseaza nimic acesteia.

Ajuns acasa, Macit este intampinat cu entuziasm de catre mama sa, insa Kerim ii reaminteste acestuia ca ii datoreaza libertatea lui Pelin. Afectat de replicile dure ale tatalui sau, Macit il infrunta, spunandu-i ca datoria catre Pelin va trebui sa o achite chiar el, pentru a plati pretul afacerilor murdare facute in trecut.

Fara sa ii pese de restrictiile familiei sale, Macit planuieste o surpriza pentru Neriman. Tanarul o invita pe Neriman intr-un cadru romantic, unde o cere din nou in casatorie. Raspunsul pozitiv al fetei si dragostea acesteia, il determina pe Macit sa ia o decizie importanta asupra viitorului lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *