Seriale Turcesti

Un destin la rascruce Episodul 36

Citeste rezumatul serialului turcesc Un destin la rascruce Episodul 36 , ce a fost difuzat de Kanal D in data de 16 octombrie.

Disparitia misterioasa a lui Macit starneste panica atat in familia acestuia, cat si in inima lui Neriman care este debusolata fara iubitul sau. In vreme ce toti apropiatii lui Macit il acuza pe Sinasi ca a pus la cale rapirea acestuia pentru a se razbuna, Macit este sechestrat de catre fostul partener de afaceri al tatalui sau, care isi revendica banii.

Intre timp, Sinasi este arestat, pentru ca toate indiciile il invinovatesc pe acesta de rapirea lui Macit. Neriman este socata de cumplita veste si nu crede in ipoteza politistilor, pentru ca stie ca Sinasi nu ar putea fi in stare de o asemenea fapta.

Pe de alta parte, adevaratul rapitor al lui Macit il anunta pe Kerim ca fiul acestuia se afla in mainile sale si, profitand de situatie, isi cere din nou drepturile banesti. Kerim si Inci sunt ingroziti ca nu vor putea face rost de suma fabuloasa ceruta de rapitori, insa salvarea vine din partea lui Pelin, care se ofera sa ii ajute, sperand ca, astfel, Macit se va intoarce din nou in bratele sale, in semn de recunostinta.

Pelin stabileste cu rapitorii locul in care urma sa se faca schimbul si merge acolo insotita de Ozgur sa il salveze pe Macit. In acest timp, Neriman nu poate sa astepte linistita un semn din partea iubitului sau si pleaca impreuna cu Fahriye sa afle vesti despre rapirea acestuia. La firma, cele doua afla despre locul in care urma sa se intalneasca Pelin cu rapitorii si, fara sa stea pe ganduri, pleaca in intampinarea lui Macit.

Rapitorii il elibereaza pe Macit si dispar fara urma, iar Pelin asteapta sa primeasca multumirea si afectiunea fostului sau logodnic pentru sacrificiul facut. Insa planul acesteia este dat peste cap de aparitia lui Neriman, care capteaza toata atentia tanarului, disperat sa isi stranga la piept iubita.

Add comment