Home / Stiri / TVR critica serialele turcesti – “actori care abuzeaza de medicamente”

TVR critica serialele turcesti – “actori care abuzeaza de medicamente”

TVR critica serialele turcesti prin stirea difuzata in data de 2 mai  pe postul TVR1.

“actori care abuzează de medicamente, care nu îşi primesc banii sau îşi riscă vieţile pe platourile de filmare.”

Cei de la TVR sustin ca actorii care joaca in serialele turcesti “abuzeaza de medicamente” si “isi risca vietile pe platourile de filmare”.

Televiziunea Romana (TVR) a incheiat anul 2014 cu datorii de 700 de milioane de lei ( aprox 160 milioane de euro ) dintre care 440 de milioane de lei la bugetul de stat conform informatiilor furnizate de Camelia Pătru , directorul economic al TVR.

 

4 comments

  1. Cum era proverbul?”Cainele moare de drum lung si…”

  2. Telenovele sau nu, turcii investesc în cultură pt. a-si promova identitatea națională, televiziunile românești, în frunte cu cea națională, ce fac? Dacă produc un film românesc e, de cele mai multe ori, o satiră despre lumea satelor, alte etnii, nu promovează cultura, tradițiile, ce să mai vorbim deapre trecut, istorie, geografie…Precum în fabulă”vulpea la strugurii la care nu ajunge spune că sunt acrii”!

    • Ai mare dreptate Monica! TVR consuma foarte multi bani de la bugetul de stat pe emisiuni proaste, de cele mai multe ori. Probabil, TVR nu are bani sa cumpere astfel de telenovele pentru ca foloseste banii pe nimicuri sau considera ca ar fi sub demnitatea ei sa achizitioneze asa ceva. Macar piese de teatru sa fie in stare sa puna in scena…dar nici asta nu face…de filme, ce sa mai zic…

  3. Multumesc,desi ar fi fost bine sa nu avem dreptate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *