Seriale Turcesti

TRANDAFIRUL NEGRU Lista Episoade

Serialul Karagül aka Trandafirul Negru este difuzat in Romania de PROTV din data de 15 septembrie 2014 , de luni pana vineri de la ora 14:00.

Incepand din data de 16 februarie 2015, serialul a fost mutat pe AcasaTv de la ora 18:00-19:00, de luni pana vineri.

Trandafirul Negru ( Karagül )

Regia
Murat Saraçoglu, Gunay Gunaydin

Cu
Özcan Deniz, Ece Uslu

Gen film
Dramă

 

Serialul Karagül este creat de Avşar Film fiind difuzat pe canalul FOX din Turcia.

Trandafirul Negru – Sinopsis

Povestea incepe la Istanbul unde o familie fericita cu 3 copii isi duce linistita viata pana cand in una din zile, Murat tatal copiilor si sotul lui Ebru pleaca in zona de inde provine pentru a pune la punct unele neintelegeri ce le are cu fratele lui Kendal. In urma disputei dintre cei doi prin care Murat ii spunea lui Kendal ca vrea sa isi ia baiatul la Istanbul, Kendal care isi pusese toata speranta ca cel care il va urma in afacere ii va fi luat il va determina sa isi ucida fratele ei aflandu-se untr-o barca si dupa incident spunandu-le tuturor ca Murtat s-a sinucis.
 Povestea lui Baran, fiul lui Murat si motivul disputei dintre ei nu este una simpla deloc. Murat avea o viata dubla fara ca sotia lui Ebru sa stie asta. Murat era casatorit religios cu o verisoara, Narin pe care el nu o iubea dar a afost un aranjament al familiei si ca so o faca oarecum fericita atunci cand sotia lui Ebru l-a nascut pe primul lor copil, Baran, i l-a luat lui Ebru sopunand ca a murit si l-a dus sa i-l dea in grija lui Narin care locuia impreuna cu mama lui si Kendal. Imediar dupa asta el cu Ebru au mai avut doua fete gemene in varsata de 16 ani si apoi un baiat mai mic acum in varsta de 8 ani.
 Ebru nu avuse-se ocazia sa intalneasca niciodata familia lui Murat dar moartea acestuia si situatiA grea fianciara in care el o lasa o va aduce in casa sotului ei Murat impreuna cu fetele si baiatul. De acum va incepe o adevarata lupta pentru Narin care mereu va fi speriata ca Ebru i l-ar putea lua pe Baran. Viata lui Ebru in casa parinteasca a lui Murat nu va fi deloc una usoara.
Evenimetele nedorite, necazurile aversitatea lui Narin si a lui Kendal fata de ea o vor pune la grea incercare avand in acelasi timp si cu fetele ei mai ales Ada care nu se va impaca cu viata din aceea zona, fiind mereu cu gandul la intoarcerea la Istanbul, lucru care poate nu se va mai intampla niciodata.

Add comment